Post numer: #1Wysłany: 2009-07-09, 11:44 ktoś gra na moim nicku
Wiec tak gdy wczoraj wszedłem na serwer zombie mod ujrzałem gracza pod takim samym nickiem jak ja czyli Smoq pomyślałem zbieg okoliczności ale gdy dzisiaj uruchomiłem Cs nie wchodziłem na serwery tylko sprawdzałem czy nie ma takiego gracza na jakimś z serwerów pod takim nickiem Smoq jak ja gram gdy tak przeglądałem zauważyłem gracza o takim samym nicku na serwerze Hs wiec wszedłem na niego i chciałem się go zapytać czemu gra na takim samym nicku a on jak ja tylko wszedłem automatycznie uciekł z serwera mam też kolega czasami gra na serwerze Hs nie pamiętam nicku i mówił ze mnie kilka razy widział tylko ze ja na serwerze Hs gram bardzo mało gram przeważnie na diablo mod i zombie mod wiec dziwne to jest że mnie widać na serwerach których można powiedzieć że przeważnie nie gram
____________________ Najlepszą Obroną Jest Atak
Ostatnio zmieniony przez smoq 2009-07-09, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum