Twój nick w grze :KropkA
Serwer:war3
Kto ukarał :chyba Joksik
Sposób kary :BAN
Czas kary : Zawsze ??
Mapa :Inferno
Godzina :23:00
Data :7 lipca 2009
Powód kary : Bo często jestem posądzany o wh aima i wszystko co tylko można sobie wymyślić
Treść odwołania : Chętnie bym wrzucił ss-y ktore (podobnież zrobił mi Joksik) ale niestety w folderze Valve nic takiego nie mam i nigdzie znaleść ich nie mogę wiec nie mam ich na kompie po zmianie IP prosiłem go aby wszedł na GG zagadać do mnie lecz nie odezwał się w sprawie tych ss
jeśli ktoś może z obecnych osób wtedy na serwerze proszę potwierdzić (o ile ktoś pamięta) czy screeny były mi zrobione ?? bo ja niestety nigdzie ich nie mam
ps.Oddajcie mi moje 7 miejsce w statach i UD z 212k xp :P
Ostatnio zmieniony przez Rosa777 2009-07-08, 00:08, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
yhym ale tym razem nie wyłączyłeś fuha i zniknęły? ^.-
Jak wiesz to po co się pytałeś na serwie gdzie te ss ?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
nie pytałem się wchodząc 2 raz na serwer gdzie się zapisują ssy tylko kto i za co mi to dał odezwał się joksik więc go poprosiłem aby wszedł na gg i zagadał do mnie w tej sprawie bo nie mogłem ich znaleść
Żeby sobie nabić posty.
Poczekajmy niech się Joksik wypowie ale na pewno robił ss bo go na spc wywaliło.
Cytat:
Koniec. Kropka.
BY DANTE
dobra widzę że nic tu po mnie 1 PRO gracza mniej i narta idę pograć na serwie gdzie skilla nie mają za wh czy aima (chodż od tego chyba się nie uwolnię zawsze to słyszałem i będę pewnie słyszał)
ps. Joksik nie wiem jak to zrobiłeś ale ja przeszukałem 160 GB dysk i nigdzie tego nie mam
[ Dodano: 2009-07-08, 00:02 ]
wiechu napisał/a:
Poczekajmy niech się Joksik wypowie ale na pewno robił ss bo go na spc wywaliło.
A ty skąd to wiesz ja nawet tego nie wiem bo nie patrzyłem w statsy w tym momencie chyba
ps.sorka za nabijanie postów komu kolwiek
//wiechuj
wiem bo nacisnałem TAB i widzaiłem ^^
wuoncz stima i zagraj mixa z naszymi pro....
nie wierze w skila na ns pa ! *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum