Post numer: #1Wysłany: 2009-11-21, 17:01 koza skarga
Jak wiecie juz byla jadna skarga na nich wszystkich ale teraz przylapalem tylko koze prosze o to co sie tam dzieje sami zmieniaja mapy o to dowod :
http://pl.tinypic.com/r/xf89ra/6
a i jeszcze przed chwilka ludzie wybrali mape nie pamietam jak sie zwie ;d a on zmienil na temple chociaz wybrali cos innego :) zrobicie cos z tym? a i chcialem dodac ze slysze jak 12 latki przeklinaja a on nic z tym nie robi..
byłem wtedy i to prawda koza wybrali nightmare a ty se z własnej woli dałeś template
i jeszcze pisałeś po tym że następna mapa bedzie template " następna mapa bedzie template ;] "
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
nie będziesz mnie wyzywał od botów !! Przed tym auto votem ja dałem vota jaka bedzie next mapa, wyszło temple :) potem dopiero te głupie mapy... wiechu twoje iq jest równe iq krewetki, dawać bana za pisanie na hud? pozdro
Zaraz sie warny posypia i bedzie tyle...
Zostawcie to nam momo juz napisal ze na fake wejdzie na serwa i zobaczy jak sie tam sprawy maja... ja zrobie to samo
I nie mozecie miec do niego pretensji ze zmienial mapy bo wczesniej nie mial rangi @ na forum i znal inny regulamin... teraz skoro ma range ma dostep do vipa wie jaka u nas sytuacja panuje jak sie nic nie nauczy to mu podziekujemy
a teraz won na serwery pilnowac porzadku a nie klocicie sie o gowna jak dzieci
close
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum