Post numer: #1Wysłany: 2008-09-20, 09:15 Kopiowanie lvl
Nick: poja >>!<<
Data: 20.09.2008 r.
Gdzie?: Serwer Diablo mod, mapa cs_italy
Opis: Widze gościa 2. raz na serwie i już 58 lvl O_O a naprawdę czesto gram ...
Screen: http://www.wrzuta.pl/obra...Z/zlodziej_lvla
Czarne niebo mam po to żeby zwiększyć ilośc fps bo mam starego kompa... Wiem że w pakiecie z SSWH to jest, ale nie mam wh. Osobno czarne nieba też są do ściągnięcia, a mam je z poradnika jak zwiększyć ilość fps.
Poza tym nie byłbym taki głupi żeby dać ss na którym na wh jade .. <lol>
A na ss-ie tylko widać koniec nazwy peji bo reszta sie nie zmieściła :/
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-20, 12:02, w całości zmieniany 2 razy
Może dać wam link do downloadu skąd sciągałem??... Dlaczego jeszcze ss-ów nie miałem, tyle razy byli admini co mialem staty wysokie np dziś też tata 33:3 i nie mówił że wh mam, a siedział na spekcie i obserwował. Bez sensu prawie wszedzie mam czarne nieba bo na niektórych mapa coś jest zrabane i jest zwykłe nie wiem czemu ale nie mogę znależć więcej tych "Nocy" do ściągnięcia.
Heh... i co myslicie zo ma wh ?? Tez kiedys sciagalem czarne niebo by miec Fpsow wiecej.... ale dokupilem ramu itp.. i niemusze. Ta metoda jest stosowana... by ziwkszc Fps a jezeli ma multi hacka czemu mu nie poazuje ludzie na wh i niema podswietlonej reki ?? mial tyle ss i niewykrylo to by sam sie wkopal ??
Wierze ci, przeciez nie dostaniesz bana za "czarne niebo" bo wiem ze jest cos takiego aby powiekszyc sobie fps, ale pojawila sie watpliwosc, bo jak sam wiesz takie cos wystepuje tez przy nofb czy nosmoke...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum