Nr Użytkownika: 395 Wiek: 101 Dołączył: 05 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 37 Skąd: Biała Podlaska
Post numer: #1Wysłany: 2010-04-09, 19:44 Kolejny ban
Cześć,
Po raz kolejny grając zostałem wynagrodzony banem za grę przez admina :Zaku"""" (to juz chyba 3 raz). Dema mi nie nagrywał więc nie mam czego wrzucać, a te co jest nagrywane automatycznie jest kompletnie bez sensu bo grajac sporo czasu na serwie moje demo wazy zapewne milion kilo i nie mam zamiaru takiego wrzucac. Proszę o unbana.
83.18.175.163 -ip
____________________ Admini tego forum (...) n/c
Ostatnio zmieniony przez pepsi 2010-04-09, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2010-04-09, 19:53 ]
maksi gram na serwach steamowych typu lukman, czy koba, ale czasem chce mi sie wejsc na "stare smieci" i zobaczyc czy cos sie zmienilo. Tylko ze ciagle jestem nagradzany banem przez zaku "
wlasnie chodzi o to ze ja tego dema nie mam, mam demo z taka nazwa 5 kwietnia, nie przewidzialem tego ze jak wyjde z serwa to nie bedzie automatycznej komendy stop wymuszonej przez serwer
[ Dodano: 2010-04-09, 20:18 ]
lecz w tym nie tkwi blad po prostu mialem juz demo wczesniej z taka nazwa wiec sie nie zapisalo, to jest jedyny logiczny powod bo demo gdybym sam nie zastopowal to przy wpisaniu quit samo sie zapisuje wiec 1sza opcja nie jest mozliwa
____________________ Admini tego forum (...) n/c
Ostatnio zmieniony przez pepsi 2010-04-09, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
omg , przez Ciebie sie tak wkurzałem :D heheh ładnie grasz.^^
skoro ma steam + nie nagrał mu nikt demka to ban powinien być zdjęty moim skromnym zdaniem ...
masz bana i dostales z powodem "wrzuc demo" wiedzialem ze to ty i szczerze malo mnie to obchodzi bo i tak wiem ze masz wh... ide na kucaka przez cala mape a ty walisz w typa koles pada ja stoje zupelnie za inna sciana i nagle skan w banie. leje ktos ty dla mnie mozesz byc samym anr i malo mnie to dla mnie masz dac demo i niech je kazdy luknie
i nie skladaj mi tu skarg bo lachy nie robisz i to nie kara zeby dac demo tylko raczej przywilej
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2010-04-09, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
nakrec mi demo i po klopocie to nie jest esl ze mam sam wrzucac powtorki i powiem Ci ze nie powinienes dostac nawet adma na wiaderku bo cale g wiesz jak w to grac i jak innych oceniac
po pierwsze nie jestesmy na wiaderku ;]
i sie tak nie irytuj i wrzuc te demo, duzy to ten plik nie jest wystarczy ze spakujesz wejdziesz na www.speedyshare.com i uploadujesz. No chyba ze masz cos do ukrycia
wlasnie chodzi o to ze ja tego dema nie mam, mam demo z taka nazwa 5 kwietnia, nie przewidzialem tego ze jak wyjde z serwa to nie bedzie automatycznej komendy stop wymuszonej przez serwer
[ Dodano: 2010-04-09, 20:18 ]
lecz w tym nie tkwi blad po prostu mialem juz demo wczesniej z taka nazwa wiec sie nie zapisalo, to jest jedyny logiczny powod bo demo gdybym sam nie zastopowal to przy wpisaniu quit samo sie zapisuje wiec 1sza opcja nie jest mozliwa
Bzdury opowiadasz Widze znasz zasade dzialania lepiej niz ja Po 1 dema sie nadpisuja nawet jak maja ta sama nazwe. Co mape jest krecone demo o tej samej nazwie i sie non stop u gracza nadpisuje. Automatyczny stop serwer ci daje wtedy kiedy : zrobiles disconnect , wpisales quit , miales laga i ciebie wywalilo , twoj komputer sie zawiesil. Dokladnie wszystko co zrobisz rozlaczajac sie z serwera - serwer da ci automatycznie stop.
Żenua
Nauczcie się grać i popatrzcie na niego trochę na spect a nie zabił cię przez ścianę to od razu ban
Ile razy z nim były problemy bo wh, wh i zawsze wychodziło że czysty
Nie gra pepsi w csa od roku tylko od razu lat, nagrał się esl itd więc ogarnia nie tak jak my
Czysto gra i kara trochę a nie
A i ciekawe dlaczego tylko tu są z nim takie problemy a na lukmanie np nie ma
PS: Zaku ty to nie powinieneś mieć tu admina bo w ogolę nie odróżniasz wh od dobrej gry
Pamiętam na ffa jak pred wbijał na fejkach to cały serw płakał o wh łącznie z tobą, to samo było jak inne osoby wchodziły pokarać na fejku
Już nie mówię o rulonie bo wtedy to była tragedia
Pozdro tam i poćwicz
naucz sie dziecko czytac i japa tam. ban zostaje bo nie ma dema jak bys nie zauwazyl! nie wypowiadaj sie na moj temat bo sobie tego nie zycze i to nie ty wybierasz adminow. nie wiesz nic o tym jak dostal bana i w jakiej sytuacji to sie po prostu zamknij bo mi cisnienie podnosisz napinaczu za dyche. moze ma a moze i nie mnie to nie obchodzi kazdy pisal ze ma i ja dobrze wiedzialem ze to on a demo dostal zeby ja kazdy mogl obejzec. przemilcze reszte bo szkoda slow na ciebie i az mi sie reka zaciska (chcesz napisac to na spotkaniu 1 on 1 i ci zamkne jape napinaczu kablowy)
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum