Nick Admina : Klucha
Data incydentu :2009-11-27
Gdzie to się wydarzyło ? : ZM
Opis sytuacji :Pan Klucha swoim zachowaniem bardzo dobrze psuje opinie FPSu. Gratuluje Kultury. Klnie na hudzie, jeszcze nie widzialem zeby pisal normalnie (100% HUD).
Dowody (screen albo film) :
ale nie tylko klucha ,lamus ten admin tez na hudzie pisze gralem dzis i im zwracalem uwage a klucha jeszcze przyszedl do mnei na dr mialem ss ale nie zapisalem ze adis po co sie wypowiadales na forum przez ciebie poniose konsekfencje poprostu zal. ogarnijcie ich czy cos.
Przecież przez micro to ciągle przeklinają a zwykłego say nie używają tylko na hudzie piszą.
Gadacie ze zombi jest puste może dlatego bo denerwuje ich że admini i ich koledzy pozwalają sobie na wszystko bugują i przeklinają a kiedy zrobi to jakiś zwykły użytkownik to z miejsca bana dostaje.
Chmielu, zombie nie jest już takie puste.... No to Klucha, Farrel, Slums i Nothing (bo chyba o całej 4 mówicie?) to przeczytali i to będzie dla nich takie małe ostrzeżenie w ramach pouczenia. Tyle odemnie.
pr0 hajty na zombie ;/ dzisiaj np dostalem gaga od nothinga za to, ze go wkurzalem (tak powiedzial :)) mowilem ze klucha ma skrypt na BH bo skakal perfekcyjnie, zadnego bledu, to jest do wycwiczenia bo sam gralem duzo na hns i potrafie, ale nie uwierze ze nie ma dopoki nie pokaze swojego bh na steamie. Do tego na zm sa lagi i jest taksie dziwne opoznienie jak sie robi bh.
Ostatnio zmieniony przez no cRy :* 2009-11-28, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
pretensje zawsze do mnie a kazdy jest czlowiekiem i sie czasem zdenerwuje ...
Ale jak inny adm cos zrobi to nic bo jest swiety np. taki ALIET powie ci przez micro przeklenstwo ale do niego nic ...
[ Dodano: 2009-11-28, 21:12 ]
a ja pisze na hudzie bo sie ucze i 1 raz mam admina !!
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
kazdy wie ze jestes nowy, ale co nas to interesuje? chciales admina to musisz sie liczyc z tym ze beda cie pilnowac... to ze masz 1 raz admina to nie zwalnia Cie od przestrzegania regulaminu... nie wiem jak ty testy przeszedles
### edit
aha i jeszcze nie wiesz ze posty sie edytuje a nie pisze 1 pod 2? ;[
Ostatnio zmieniony przez no cRy :* 2009-11-28, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum