Nr Użytkownika: 16 Wiek: 19 Dołączył: 24 Paź 2007 Pomógł: 1 raz Posty: 342 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-30, 18:56 Killer | Skarga.
Nick Admina : killer
Data incydentu : 30 lipca
Gdzie to się wydarzyło ? : FFA, estate
Opis sytuacji : wszystko na skrinach.
Dowody (screen albo film) ; http://img33.imageshack.us/img33/1116/killer1i.jpg - tutaj widać jak killer przeklina ale nikt sobie nic z tego nie robi. http://img75.imageshack.us/img75/9461/killerj.jpg - tu natomiast przekopiowałem to co napisał killer i się spytałem, czemu nikt sobie nic z tego nie robi. Potem napisałem (test) czy słowo 'chuj' jest przekleństwem, ponieważ killera nie 'zatuszowało', wiec admini mogą?... kara dla mnie 1h ;). Nie chciało mi się żalić, ale nie ma co do roboty :).
phi jak zwykle szukasz dziury w całym. Chodzisz po serwerach i forum, i podniecasz się że na TAU jesteś od 100 lat. Może się powtarzam, ale niestety taka jest prawda.
Jakbyś zobaczył nasz chat adminów na serwerze, to wszyscy admini by mieli perma za przeklinanie.
Osobiście jestem za tym, aby znieść zakaz przeklinania, bo każdemu czasami się wymsknie, ale jeżeli ktoś już nałogowo, za dużo przeklina, albo obraża innych to należy uraczyć go banem. Tak jest na wielu serwerowniach i jest dobrze, a u nas ludzie się dziwią, że za to karamy.
phi don't cry, kup steam, res neo i graj dalej. A to że killerowi się wymskło, to już nie popadajmy w skrajności i nie biegajmy z tym po forum, szczególnie Ty - bo lubisz nadawać na wszystkich z administracji a sam jesteś zerowym adminem - powiedzmy sobie to szczerze. Wyleciałeś już dwa razy z administracji. Za co? Sam wiesz.
phi jak zwykle szukasz dziury w całym. Chodzisz po serwerach i forum, i podniecasz się że na TAU jesteś od 100 lat. Może się powtarzam, ale niestety taka jest prawda.
-ok, ile razy to powiedziałem? raz?... Ty też szukasz dziury w całym. Jemu się wymsklo tak?, a ja dostałem bana. dzięki. Jestem kiepskim adminem, spoko , Ty tez.
Cytat:
phi don't cry, kup steam, res neo i graj dalej
. Kocham te teksty!!!:)
Cytat:
bo lubisz nadawać na wszystkich z administracji a sam jesteś zerowym adminem - powiedzmy sobie to szczerze.
Pokaż mi gdzie nadawałem?;), pół roku temu ? na 1 osobe? , rok ? hahah.
____________________ Ukradli.
Ostatnio zmieniony przez phi 2009-07-30, 21:51, w całości zmieniany 3 razy
Z uwielbienia ?? To chyba mnie aż tak uwielbiają wszyscy że ludzie których nie znam na mnie wjezdżają ja dziękuje bardzo ale czy ja o kims tak napisałem ?? Nie więc uważam że w stosunku do mnie takie zwroty nie powinny padać.
Więc bardzo dziękuje za słowa killera widać jak został wychowany i jaki poziom reprezentuje......
Pozdro dla killera!!!
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum