Post numer: #1Wysłany: 2009-01-01, 22:31 Kilka demek & nicki kopiowania
Zamieszczam kilka dem z graczami, których udało mi się wyłapać.
Niestety 2 uciekł2, z czego 1 to Smiley(jeśli ktoś ma jego dem. niech wrzuci), Sir Kojojojo(On bana nie miał wcześniej?). Dziś Smileya zobaczyłem, chciałem mu nagrać dem kolejne, ale niestety nadpisałem stare i nic nadzwyczajnego nie było.
Lista podejrzanych/cziterów
-Parkour(SH+AIM)[Diablo2]
-sosiniaK*(SH+AIM)[Diablo2]
-Kamil*2000*(AIM)[FFA]
-Zelmer(WH)[Diablo2]
-BOCINEK(wh,sh)[Diablo2] <-- Do tego gracza pewnie jest za mało, ale prosiłbym żeby mieć na niego oko, jeździł na sh ;]
-Strongsilver(SH)[Diablo2]
-doOpshot(WH)[Diablo2]
-Jestem(AIM)[Diablo2]
-zloto(AIM+WH)[Diablo2]
-DjLohes(Niezbyt dopracowany AIM+WH)[Diablo2]
-woda w proszku(AIM)[Diablo2]
-SLIM SHADY PL(AIM)[Diablo2]
Kopiowanie lvl
-Alex (Pierwszy raz Go widzę, ma 66 lvl)
-sqn (Najpierw mi kopiował lvl, teraz komuś innemu, ma 57lvl; dostał perma od rikku więc pewnie ma neo. Na nick może ?)
Dziecko z softem -> "Pr0:/9ru$2!"+ inni ich nie podam niech mają niespodziankę:P
####Chętnie bym ss zrobił ale nie mam fraG
Kopiowane lvle:
Sqn
M4g!c
Ludzik
Devil2
KowiBowi
M!lody
Trochę nieudany aim Gracza i widać też sh:
Kod:
http://www.speedyshare.com/245144519.html
Obetrzyjcie, oceńcie
####ODP : oUpolak
Uploak dla twojej wiadomości. Jesteśmy administratorami tzn ja tak a ty testowy rikku tez itd "ale nie mamy Flag"
i czekamy aż ktoś się obudzi i zobaczy "problem"
Jeszcze 1 1 raz widzę te osoby które podałeś jako "podejrzanych:P"
####
kolejne demko :P
http://www.speedyshare.com/709449874.html
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-01-02, 13:41, w całości zmieniany 2 razy
Z tych, co podałem mozna wątpliwości mieć TYLKO do doopshota. Ale troszkę nie popisał się ;]
A te flagi.. to jakieś wpisy, czy w jakiej to postaci występuje :P
Wiem, że to odpowiada za admina, czy na steam czy na ip itd. tak ? Wyczytałem gdzieś, ale nie doszedłem czy to coś trudnego i czy to wpis jakiś czy plik czy jaki czort :D
oUpolak, kazdy kto jest na serwerze ma przypisane jakies flagi, ktore za cos odpowiadaja.
Zwykli gracze maja flage "z" czyli po prostu zwykly gracz, nie maja uprawien do niczego, jak tylko do gry czy do prostych czynnosci jak wybor mapy itd.
Admin zeby mogl banowac kickowac slapowac musi miec inne flagi przykladowo "b" "c" "d" .
Nie wiem dokladnie czemu nie macie flag, ale pewnie headadmini nie maja dostepu do plikow serwera, m.in do pliku w ktorym sie ustawia flagi, users.ini
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-01-02, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum