Myslisz, że co żarty? Zrobiłem Ci ssy, a Ty sobie znów wchodzisz? Dopiero jak wejść nie mogłeś to postanowiłeś wrzucić screeny? Jak dla mnie to unbana nie ma, niech zdecyduje H@.
Taaa widziałeś, że masz robione ssy, powiedziałem jeszcze, że ssy na forum masz wrzucić ale Ty dalej myślałeś, że za bluzga. Nawet jeśli dostałeś za bluzga na 5 min to zrobiłeś reset neo bo chciałeś uciec od kary:) więc takie gadanie to.....
Ostatnio zmieniony przez axcel 2008-11-30, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
ssy mialem robie juz wczesniej....i jakos permem to sie nie skonczylo.. A co do kary to nie uciekam..tylko problem w tym ze niewiem za co tego bana dostalem..
Ostatnio zmieniony przez kE? 2008-11-30, 15:19, w całości zmieniany 5 razy
To, że miałeś robione wcześniej niczego nie zmienia, poza tym skoro miałeś już robione to wiesz jak to działa i każdy kto dostanie ssy od razu dostaje bana, więc zaprzeczasz sam sobie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum