Post numer: #1Wysłany: 2008-09-28, 08:40 Kasacja lvla-Lord of Death
Ehh i stało sie w końcu jakiś dzieciak neo który nie umie grać skasował mi lvl. Bardzo mi go żal i będę sie za niego modlił, aby ta choroba(down) od niego odeszła ale cóż .. Co ja teraz mam zrobić ?? xD Nikt nie miał 63 i 94 % lvla więc nie mogę od nikogo odkopiować. Proponuję, aby właśnie w tym momencie wprowadzić tego nowego d2 moda i zrobić tak jak na Ulicy Sportowej, że ma sie na swój nick hasło, było to bardzo dobre ponieważ czasami dzieciaki (takie jak tu) wchodziły na mój nick i bluzgały do adminów itp. i trza było sie tłumaczyć. Tym hasłem było coś takiego co trza było wkleić do configu:
setinginfo "us_pass" "lord13265g12" (w moim przypadku).
Dodatkowo nicki musiały być unikalne czyli nie było unnamed, Player itp od razu takich banowano.
Piszę to w księdze skarg bo czuje sie poszkodowany i to nie ja jeden bo ostatnio jakieś dziecko bardzo się uwzięło i wszystkim lvl kasuje ... chyba chce być najlepsze z 1 lvlem .. bo więcej nie umie wbić bo strzela enterem i chodzi strzałkami.
Co wy na to?
P.S wczoraj (27.09.2008 r) skończyłem grać o 21:34, dziś zacząłem o 8:31(już lvl-a nie było) Czy ktos mnie widział między godzina 21:34 a 8:31 na serwie to napewno nie ja. Ktoś zmieniał nick? Może ktoś ma mój lvl na name ndibosg czy coś. Jak ktoś widział to w konsoli to proszę się wypowiedzieć tu na forum. Jeśli zobaczycie kogoś w grze z lvl-em 63 to na pewno kopied ! Następny lvl (61 dopiero) ma chyba Battle a 60 neveros nikt więcej chyba.
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-28, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
No jak się wprowadzi nowego d2 moda to widome, że kasacja lvla wszystkim. A który Nice* miałeś lvl jak ci skasowali ?? Bo na 64 trza się trochę namęczyć. Poza tym ty jako admin nie masz hasła na koncie? A co myślicie z tymi hasłami na nicki ja mogę się skontaktować z H@ z Ulicy Sportowej.
ja miałem 58 chyba lvl. Mam hasło na nicku, więc nie wiem jakim cudem się skasowało, no ale już dobra ;p
ja bym się nie bawił z tymi hasłami na konto, czy cholera wie jeszcze na co. Najlepiej zresetować lvl wszystkim (wtedy nie będzie prób kopiowania), albo dać tego nowego moda.
Hasło na nick to nie problem, gorzej z organizacją graczy żeby się zarejestrowali na forum i poczekali na to hasło, bo wielu będzie takich co zobaczą że trzeba się rejestrować itp to odejdą od serwera
Jak im zależy to się zarejestrują. Może przynajmniej trochę się tłum zmniejszy i dzieci neo co po nogach strzelają już nie wejdą. Poza tym jak ktoś nie chce hasła to nie musi mieć . Tak było na US. I nie będzie kopy lvl a jak już to niskie lvle.
ja tak mialem kilka razy ze lv mi sie skasowal i nie placze bije was na ~ 15 lv...;p
Poza tym mial byc reset statow to juz dobry poczatek ku temu^^
i nowy d2 sie przyda
wlasnie dlatego gram na niskich lv bo ciagle gram na fakeach... i jak mowi zielo z haslam tez moze byc klopot... serwer moze stac pusty
Najlepszym wyjsciem jest stala kasacja lv jak ranku na 4 fun co jakis czas wtedy latwo mozna zauwazyc kto kopiuje lv
a moze poprostu levele glupieja i sie samekasuja skoro najs ma admina na haslo wiec nikt nie moze zmienic na jego nick i mu skasowac a jednak nie ma levelu to samo moze z wami
ja nie zmienialem nicku, ani podczas gry, ani w ogole wiec nie rozumiem tego. mam admina na tym nicku, wiec nikt na niego nie mogl wejsc i ode mnie skopiowac wiec tym bardziej nie rozumiem dlaczego sie skasowal.
popieram moich przedmowcow, najlepszym rozwiazaniem jest kasowanie lvl wszystkim i to co jakis czas, np co miesiac. wtedy bedzie sprawiedliwie.
A co wg was jest trudnego w wklejeniu do configu 2 wyrazów i paru cyferek ??
kopiuj ---> wklej to sie w podstawówce na informatyce robi ...
A jak będzie co miesiąc kasowany lvl to cała frajda z nabijania lvla będzie zepsuta ... Można się pochwalić ja mam najwyższy itp .. lepsze hasła
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-28, 20:10, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum