Nr Użytkownika: 2460 Wiek: 19 Dołączył: 12 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 105 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Szczecin
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-29, 18:38 Kali skarga
Nick Admina : Kali
Data incydentu : 29.10.2009
Gdzie to się wydarzyło ? : Office war3
Opis sytuacji : Admin powiedział przez mikro ale bot a ja mu na to sam jestes bot po czym
dostałem bana...
Dowody (screen albo film) :http://w816.wrzuta.pl/obraz/9SqymmvvP20/nowy_obraz_-_mapa_bitowa
PS: jezeli twierdzil ze slowo bot cie obraża to ja rowniez prosze o to bys mnie tak nie nazywał tyle na ten temat.
Ta zacząłeś już na de_nuke na mię napierd**** Po 2 nic na ciebie nie mówiłem więc ja niewidzie sensu... Ogarnij się obrażasz mie przez mikro i później masz pretensje że bana dostajesz omg!!!!!!! Naprawdę żal mi cie...
Dobre kłamstwo..
Najlepiej tak zrzucic wine na kogos innego nie?..
Wchodzac na serwa ciagla gadasz głupi cziter ale noob nevil bot itp..
Gdy ja powiem do ciebie zamknij sie noobie dostaje bana wiec czemu sam sie nie zbanujesz za wyzwiska....???
Ta jasne prowokuje graczy nevil mię zaczął wyzywać jak zrobiłem mu ss-y od tego czasu mię przezywa... Nie będę się kłócić jak chcecie możecie mię obciążyć ale ja nie zacząłem... Możecie mi nie wierzyć ale ok zdarza się ale ja będę bronić swojej wersji prawdziwej wersji... Mam taki charakter że jak ktoś mię sprowokuje to potrafię się ciętą ripostą odwdzięczyć...
Zamykam temat bo tu sie moze to ciagnac w nieskonczonosc. Ban byl na 5 min to nie ma o co robic awantury.
Kali napisał/a:
Mam taki charakter że jak ktoś mię sprowokuje to potrafię się ciętą ripostą odwdzięczyć...
Admin nie jest na serwerze od dawania ripost tylko wyciagania konsekwencji z zachowania graczy i ich ew. banowania, nie grzeszac przy tym kultura, wezcie to sobie do serca.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-10-29, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
powiem tak
przydalby sie ss z tym jak obraza a nie jak juz banuje
po 2 kali twoim zadaniem jest uspokajac a nie wdawac sie w awantury to ze jestes wybuchowy powinno cie sklaniac do tego aby bardziej nad soba panowac ponieważ jestes @ i masz swiecic przykladem... jezeli ktos kogos wyzywa to banuj i niech to bedzie twoja riposta a nie jakies ciete slowka... i nie banujemy za slowo bot prosze was bardzo...
Tym razem skonczy sie na upomnieniu slownym... nast razem bedzie to - przy ocenie a jak to nie pomoze to niestety sie pozegnamy
I nastepnym razem prosiłbym zeby slowa poparte byly ss-ami badz jakims demkiem a nie tylko ss bana bo to nam nic nie daje
Zamykam
Wchodzac na serwa ciagla gadasz głupi cziter ale noob nevil bot itp..
To jest w 100% prawda.
Ile razy grałem na fejku...pamiętasz Kali bana co dostałeś za darcie mordy?
Pisałem Ci 5 razy na sayu i z 10 na @sayu czy nie możesz być cicho bo przeszkadzasz to mi odpisałeś że jak mi nie pasuje to mogę wyjść a jeszcze możesz mi w tym pomóc banem. Pamiętasz? Pewnie nie...
Ja się zamknąłem a Ty nie...No to wyrwałeś bo jak tak patrze na Twoje zachowanie to masz tego admina tylko dla szpanu :))
Tylko zapamiętaj że WAR3 czy inny serwer to nie jest detrun gdzie tam jest samo 4FUN.
Tu takim zachowaniem przeszkadzasz w rozgrywce.
Pozdro.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum