Post numer: #1Wysłany: 2009-09-27, 23:08 Juzio Kondomierz
Twój nick w grze : Juzio Kondomierz
Serwer: FFA
Kto ukarał : +_+
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : de_dust2
Godzina : 23:05
Data : 27 wrzesnia
Powód kary : "CZITUJESZ"
Treść odwołania : dowody?? nie zrobiles mi screnow, ban za free??? pfff.
Nakrecone demko gdzie jest duzo dziwnych akcji, dalem bez screenow ze wzgl na to zeby wyjasnil demko. Moze akurat mial dobry dzien i dobrze celowal ;) Niech jakis admin obejrzy i oceni. Pzdr
wszystkie skany mozna uzasadnić, np ten w trupie co strzelalem w "futryne", wystawała mu lufa, wiem ze akorat w tym miejscu kule bardzo latwo przelatuja wiec skanowalem. Ta sytuacja co zabilem tego kolesia wychodzac z "b" co stal przy okienku, widzialem ze idzie tam kiedy wychodzilem z trupa. Nie wiem czego ty sie tu czepiasz, chcesz to rob Screeny, ale na podstawie takiego demka nie powinienes banowac.
bardzo mozliwe ze tak ;) jezeli wszystko jest w graniacach rozsadku i da sie wyjasnic to jak najbardziej przyznam sie do bledu oraz przeprosze. Po to te demko zeby ktos jeszcze obejrzal z adminow. Akurat teraz ide w kime bo mam zaliczenie rano ale jutro napewno je obejrze dokladniej a jak beda jakies niejasności to napisze dokladny czas.
Jak wychodząc z trupa na B gość po prawej kucał i pełzał po cichu, a ty tak nagle celownik obniżyłeś. Dopiero później zobaczyłeś jego lufę.
Końcowa akcja też nieźle zrobiona, choć może na dłuższą mete go słyszałeś jak strzelał, ale to info gdy wychodząc z bramy miałeś nacelowane na ziomka były podejrzane bardzo.
Nie zabieram w tej sprawie jednoznacznego stanowiska, chociaż na siłę to oceniając byłbym za tym, że miałeś wtedy wh, które w pewny sposób próbowałeś sprytnie kamuflować.
Zresztą poczekajmy co inni powiedzą.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-09-28, 02:34, w całości zmieniany 1 raz
12:18 / 12:23 - rzuciles okiem czy ktos tam jest, nie ma, biegniesz dalej.. dziwi mnie ze sie tam jeszcze raz odwrociles jakbys sie spodziewal ze jednak ktos tam moze sie schowal.
13:10:72 - pierwszy raz widze zeby ktos tam skanowal ? ^^ moze dlatego ze nikt tam zazwyczaj nie stoi, chyba że przed samym wejsciem do trupa
13:27:67 - moze tylko fart ze spojrzales tam zamiast sprawdzic za dzrzwiami gdzie zazwyczaj ct kampia po straconym bs'ie B?
13:37:52 - tez ciekawe miejsce do skanowania i to calkiem prawie idealnie trafione.
15:37:57 - bomba tyka a ty zamiast spierdzielac przed tym zeby cie nie zabila (a widzisz na radarze napewno swojego w trupie) zaczynasz isc powoli (lol?), sekunde po tym jak zaczales isc cicho, slychac strzal z awp zza sciany do ktorej idziesz.
17:22:66 - mozliwy niefart ze akurat jak krecilem to ty sobie zooma ustawiles na sciane gdzie akurat byl lepek^^
17:46:42 - ladnie obniozony celownik akurat na kogos kucnietego. Bo chyba nie spcjalizujesz sie w strzelaniu z awp po nogach ?
tyle ode mnie. Prosiłbym o wyjaśnienie tych akcji.
odwrocilem sie na wszelki wypadek bo moze ktos akorat za mna szedl, ja nie gram w cs'a od wczoraj i nie chodze tak jak inne lamusy (bez obrazy) caly czas prosto z klapkami na oczach jak koń.
+_+ napisał/a:
13:10:72
hmmm, to widac malo grasz w cs'a. Specjalnie dla ciebie FILMIK obejżyj sobie od 1:06 do 1:22. Tam jest pokazane ze strony "B" ale logiczne ze działa w obie strony ;]
+_+ napisał/a:
13:27:67
tłumaczyłem wcześniej...
BacK napisał/a:
Ta sytuacja co zabilem tego kolesia wychodzac z "b" co stal przy okienku, widzialem ze idzie tam kiedy wychodzilem z trupa
+_+ napisał/a:
13:37:52
cofajac sie ze środka na "B" z poprzedniej sytuacji zaczeli strzelac do mnie CT z respa, wycofalem sie i zaczalem skanowac przez drzwi. Jeszcze bylo slychac i widac kule CT'eków trafiajace w drzwi.
+_+ napisał/a:
15:37:57
jestem ze tak powiem "fragerem" ;] czekalem az przyjda, bylo slychac nawet zblizajace sie kroki wiec poczekalem nie wychylajac sie.
+_+ napisał/a:
17:22:66
no to to juz na prawde komedia... wiedzialem ze stoi tam z awp bo bylo slychac strzaly to czekalem chwile na zoomie, zeby sie wychylic w odpowiednim momencie, a to ze celowalem w niego przez sciane to poprostu efekt admin wh, powiem Ci szczerze ze @wh tylko przeszkadza zamiast pomagac.
+_+ napisał/a:
17:46:42
nikt nie jest na tyle dobry zeby utrzymywac zawsze poziom glowy lub tulowia. Nawet przez glupia podkladke gdy nam sie "konczy" musimy poprawic myche i wtedy celownik sie przesuwa. Wiem ze to ostatnie tlumaczenie takie smieszne sie wydaje ale taka prawda.
Jeśli jeszcze cos to pisz, ale chcialbym sobie pograc i nie mam czasu na takie rozpisywanie sie.
## jeśli jakies błedy ort, to nie wyzywac od dzieci i analfabetow bo pisalem to na szybko i do tego dyslektykiem ale nie mam na to papierkow xd.
Ja nie twierdzę, że coś ma, ale nie twierdzę, że jest czysty. Mocnych i wystarczających dowodów nie ma, więc nie ma podstawy do podtrzymania bana, jednakże kilka akcji naprawdę jest niczego sobie a Steam_Id_Lan u kolegi Blacka nie jest argumentem przemiawiającym na jego korzyść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum