Nr Użytkownika: 1098 Wiek: 20 Dołączył: 02 Sty 2009 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 570 Skąd: Płock
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-21, 12:37 Jakieś coś skądś co się panoszy na DR z adminem
Bez wzoru bo to się wzoru nie dotyczy.
Nie da się tego po prostu ze wzorem napisać.
Zacznijmy po kolei!
Wczoraj wchodzę sobie na DR i jakiś K.R.Y.S (dobrze napisałem?) pisze se na hudzie wszystko jak leci co przeszkadza w rozgrywce. Ale powiedziałem mu to się uspokoił i + dla niego.
Teraz wpada jakiś Koza pisze na hudzie że zmienia mapę daje vote na 1 i sobie na nią zmienia. Żenada ! HAHA
Pytam ja się Ciebie na jakiej podstawie zmieniasz mapę ?!
Mało respów było?
Zabijało ?
Czy dlatego że Ci dzieciaczki płakały bo przejść nie mogły ? HJAHAHAH
Ogólnie to się OGARNIJCIE TAM ADMINI !
MYŚLAŁEM ŻE NA WSZYSTKICH SERWERACH FPS PANUJĄ TAKIE SAME ZASADY ! ;/
Ale widzę że każdy admin tam wprowadza swoją ..
PAWCIOO
Kolego. Widać że jesteś ogarnięty to też kurde ogarnij tych adminów !
I wypadało by aby weszli na forum i się chociaż zarejestrowali a nie taka samowolka !
Nawet nie wiadomo kto tam ma admina .. panosza się, mapy zmieniają jak chcą, slapuja..
No ogólnie to ŻAL.
I jeszcze ten tekst że jak mi się nie podoba to żebym se poszedł xD
A najlepsze jest w tym to że ten admin to im chyba tylko po to żeby pisać na hudze ?
Nawet na u@ say nie umieją napisać haha.
Zero reakcji jak ktoś buguje, spadnie a się nie zabije...CO TO MA BYĆ?
tylko nie pisać że dowodów nie ma
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
prawda wszystko odbylo sie przy mnie tam jest samowolka dzieci graja to jeszcze ciagle pisza na "hudzie" i zmieniaja mapy jak chca poprostu wolna ameryka xD zrobcie cos z tym... aha i nie banuja kolegow :) czyli takich graczy stalych jak buguja czy cos zrobcie cos z tym........ to nie jest juz wasza serverownia.
Powinni chyba podanie tam złożyć... na normalny serw. Zgadzam się z tym co napisał wyżej Wiesiu i jest mało adminów a gdy ich nie ma jakiś dzieci śpiewają i puaczom jak ih ktoź zabije na fri.
No właśnie.
Więc chyba te dzieci z administracji,,np Koza
Powinien się do nas przystosować.
A jak nie to "spadaj".
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Kilka osób chciało zmiany mapy więc zrobiłem amx_vote, potem votemap :)
Cytat:
Teraz wpada jakiś Koza pisze na hudzie że zmienia mapę daje vote na 1 i sobie na nią zmienia.
Nie piszę na hudzie, tylko kilka osób napisało że chcą zmiany mapy więc dałem te amx_vote czy zmienić mapę, oczywiście wyszło na tak. I nie będziesz mnie dzieckiem nazywać.
Ostatnio zmieniony przez koza123 2009-11-21, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
a co wiem nie wolno zmieniac mapy jak ludzie chca tylko w tedy kiedy z mapa jest cos nie tak jaka mape wybiora na takiej musza grac.......i zmieniasz mapy jak chcesz non stop spamujecie na hudzie itp ... i nie banujecie swoich :)
Przyszedł Koza po admina na forum postów ni ma.
Nawet nie zna regulaminu!
Sam powiedział że zmienił bo chcieli więc złamał regulamin to dlaczego jeszcze ma admina ? :>
BY DANTE
Jak dla mnie to burdel. Ile razy tam wejdę, to od razu wychodzę bo się grać odechciewa. Dzieciaki się drą do mikrofonu jak jakieś zwierzęta. Muzykę też puszczają.
Edit:
Admini z poza FPS, których nikt nie zna to śmiech na sali jest!
BY DANTE
1. Ranga administratora to nie przywileje a wiec każdy musi przestrzegać regulaminu forum jak i serwerów.
2. Nie tylko na serwerze na którym mamy flagi powinniśmy świecić przykładem, tyczy się to każdego serwera sieci.
3. Nadużywanie admina jest surowo zabronione i każdy taki wyczyn kończy sie na początek upomnieniem a potem odebraniem praw admina..
4. Admin nie jest do zabawy. Spamowanie na hudzie jest zabronione..
5. Bezpodstawne banowanie/gagowanie/slapowanie itd. jest zabronione.
6. Przed zbanowaniem gracza permem za czity powinniśmy nagrać demko i poważnie przemyśleć nasza decyzje.
7. Admin ma obowiązek pilnowania kultury na serwerze. Graczy którzy przeklinają, obrażają należy zbanować lub kicknac.
8. Gdy na serwerze jest więcej niż jeden admin każda decyzja powinna być podejmowana wspólnie (o zbanowaniu gracza, zmianie mapy)
9. Admin jest dla własnego użytku i nie można go udostępniać nikomu (nawet rodzeństwu).
10. Oprócz pilnowania serwera każdy ma obowiązki na stronie i forum (newsy/reklamy/upload).
11. Po rezygnacji z funkcji admina aby złożyć podanie na innym serwerze musimy odczekać okres 3 tygodni.
12. Admina na drugim serwerze można uzyskać tylko dzięki plusom za wykonywanie przyznanej nam pracy.
13. Poprzez przywileje jakie posiadamy nie wolno ułatwiać sobie gry.
14. Admin ma obowiązek do dbania o porządek na forum.
15. Gdy pojawiaja się klopoty z mapa, deady na respie, po resie serwa leci mc od poczatku badz dana mapa po raz n-ty) to w tym i tylko w tym wypadku mozna zmienic mape a nie ze 2 @ chce dusta 2 i sru zmieniamy.
Punktu które zlamałeś:
1.
3.
4! ! !
7.
14 ! ! !
15 ! ! ! !
Cytat:
to w tym i tylko w tym wypadku
A nie bo
koza123 napisał/a:
Kilka osób chciało zmiany mapy więc zrobiłem amx_vote, potem votemap :)
Cytat:
Edit:
Admini z poza FPS, których nikt nie zna to śmiech na sali jest!
A NAWET GORZEJ !
BY DANTE
1. Ranga administratora to nie przywileje a wiec każdy musi przestrzegać regulaminu forum jak i serwerów.
Przestrzegam, ale niedawno widziałem inny regulamin od pawcia :)
Cytat:
3. Nadużywanie admina jest surowo zabronione i każdy taki wyczyn kończy sie na początek upomnieniem a potem odebraniem praw admina..
nie nadużywam :)
Cytat:
Spamuje na hudzie?! czasami pisze przez 1@ i to widać z boku, ty piszesz przez 2@@ z CL na środku ekranu, co przeszkadza w grze.
Cytat:
7. Admin ma obowiązek pilnowania kultury na serwerze. Graczy którzy przeklinają, obrażają należy zbanować lub kicknac.
Pilnuję
Cytat:
14. Admin ma obowiązek do dbania o porządek na forum.
Nie jestem żadnym moderatorem forum :)
Cytat:
15. Gdy pojawiaja się klopoty z mapa, deady na respie, po resie serwa leci mc od poczatku badz dana mapa po raz n-ty) to w tym i tylko w tym wypadku mozna zmienic mape a nie ze 2 @ chce dusta 2 i sru zmieniamy.
Wcześniej tego nie widziałem, bo od pawcia dostałem 2 inne regulaminy.
Ależ to jest forum FPSCS.NET i jego regulamin a nie Pawcia.
koza123 napisał/a:
czasami pisze przez 1@ i to widać z boku, ty piszesz przez 2@@ z CL na środku ekranu, co przeszkadza w grze.
koza123 napisał/a:
nie rozumiesz?
To ile Ty masz lat ?
Nie ma rangi na forum, zero postów, pól godziny..
dla mnie jesteś nikim.
BY DANTE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum