Post numer: #1Wysłany: 2009-03-28, 23:08 Inteligencja adminów
Dzisiaj przed chwilą, pod nickiem Czemu, dostałem bana. Zbanował mnie admin Avro za "brak cenzury = ban". Nie wiem dlaczego dostałem bana, ponieważ macie na serwerze skrypt, który niecenzuralne słowa sam maskuje. A może dlatego dostałem bana, że powiedziałem adminowi, żeby nie bawił się swą funkcją? Przez kilka minut slayował swojego drugiego kolegę Cybucha, a ten robił to samo z Avro. Więc może powinno zdjąć się ich z funkcji admina, jeżeli nie wiedzą, że admin ma pilnować porządku, a nie bawić się tą funkcją?
Skarga na : Cybuch, Avro
Bana już nie mam!
PS. Nie chciałem nikogo obrażać przekleństwem tylko zostało dodane ze złości na admina, by podkreślić podniosłość zdania xD.
PS2. Pierwszy raz zagrałem tu na Zombie Mod, więc nie wiedziałem nic o funkcji "cenzura".
Ostatnio zmieniony przez Captain Bomba 2009-03-28, 23:15, w całości zmieniany 4 razy
Czy chcesz, aby:
-usunięto ich ze stanowiska administratora serwera Zombie Mod
-zakazano im gry przez tydzien na serwerze Zombie Mod, jako kara mająca motywację w sobie
-dostali ostrzeżenie na forum, mimo że forum z grą mało jest związane praktycznie
Jeśli nic z powyższych, to nie wiem jaki sens w Twojej skardze
A jeśli cos z powyższych, to nie wiem jaki sens w Twojej skardze bez dowodów
Wiele osób może potwierdzić, że wczoraj o godzinie ok. 23 admini Cybuch i Avro bawili się funkcją Slay. A jeżeli oni się nie przyznają do tego to macie też niezłych kłamców.
Cytat:
-usunięto ich ze stanowiska administratora serwera Zombie Mod
Ostatnio zmieniony przez Captain Bomba 2009-03-29, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
bo jak ktoś wpadł do rowu na ice atack wyslapowaliśmy go.
To jest jego problem sam się tak urządził i nie powinieneś mu pomagać jako admin po przez slapowanie, jeśli już masz komuś pomagać to zejdź i go podsadź. Chyba że by się zablokował w txt w tedy można go zgładzić. Takie "pomaganie" to za duża ingerencja w grę. Takie jest moje zdanie, proszę o wypowiedź adminów z ZM.
Ostatnio zmieniony przez Bonus 2009-03-29, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Ale o to chodzi że na bok kopuły nie można wchodzić i za to powinnień być slay. A on go chciał z tamtąd tylko wyslapować.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ale o to chodzi że na bok kopuły nie można wchodzić i za to powinnień być slay. A on go chciał z tamtąd tylko wyslapować.
wiechu napisał/a:
Ale tam się najczęściej wpada niechcący. :]
Jak tam mozna wpasc niechcacy? Zeby tam wpasc trzeba doleciec ze spadochronem na bok kopuly, a tam niby nie mozna wchodzic... Czyli, jezeli to jest zakazane to po co tam skacza?
Druga sprawa... Jezeli juz wpadna to po co slap? Zeby wejsc sobie na gore, gdzie zaden zombie nie dojdzie i ownowac? Przeciez z tamtad da sie samemu wyjsc, oczywiscie spadajac na dol gdzie lataja zombie... Tylko po co, przeciez staty pojda sie jeb...
No więc. Jak się wchodzi na góre kopuły to mozna się NIECHĄCY ześlizgnać na dół.
A tam zombie nie ma jak dojść.
Rikku grałeś na tej mapce kiedyś? :]
BY DANTE
Przeczytaj dokladnie 3 pierwsze zdania w moim poprzednim poscie. Wg Ciebie jak tam mozna wejsc inaczej niz opisalem? Bez obrazy, ale najprawdopodobniej gralem na tej mapie wiecej razy niz Ty :P
wchodzic na kopule nie wolno wiec banowac i tyle.
chcesz aby cybuch i avro stracili admina a na ich przewinienie nie masz dowodu, a jak to mowi 3^k "bez dowodu nie ma skargi"
dziekuje zamykam
za tekstury itp slay a nawet kick badz slap zeby spadl ale na sam dol a nie pomagac wchodzic na jakies kopuly czy co gdzie nikt wejsc nie moze... jak zakazane to zakazane najlepiej jest robic jak rikku napisal "Kopula = Tekstury = kick/ban 5/10/15":] sam tak robie na tym zimowym nuke;]
po 2 admin nie sluzy do zabawy
po 3 trzeba byc stanowczym a nie sie cackac bo sie dzieci neo niczego nie ucza, najlepiej dziajala na nich doc dlugie bany:]
po 4 do tematu skargi, powtorze sie 100 raz: DOWODY!!!
na f5 jest standardowo zbindowany screen w cs wiec otworzyc konsole kliknac f5 albo po prostu snapshot wpisac i nast razem bedzie bez dyskusji jak bylo;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum