Nr Użytkownika: 1216 Wiek: 18 Dołączył: 17 Sty 2009 Pomógł: 7 razy Posty: 924 Ustrzelił 10 fragów Skąd: Łęczna
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-10, 15:41 HS | analmuelpolicjantdebet
Witam. Nie jestem pewien i narazie nie podjalem krokow jednak mam Wam do pokazania jedno demko. Na poczatka jak gralem i widzialem ciagle, ze leci banka za banka (akurat tego gracza) to wszedlem na specty i postanowilem go spr. Gracz swoja gra przypomina as'a (pamietacie? :P) jednak nie moge stwierdzic.
Po 1 to nie Ja. po 2 to z kim Ty mnie porownujesz ten typ jest cienki jak sik komara :D, aimer to z niego lipny. Widac ze mysli podczas gry, a nie jak niektorzy nawalaja byle strzelic, a pozniej taki typ zaklada topic. ;P Calkiem przecietny gracz, niczym sie nie wyroznia.
A na hsie to juz mnie raczej nie zobaczysz, wiec daruj sobie swoje przypuszczenia.
Pozdrawiam, wasz hajtW0w z low recoilem!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum