Niestety musze ci powiedziec kotek, ze on wlasnie tak spoko gra juz 2 ss nic nie wykazaly, a jakie banie z awp sadzi xD.
I powodzenia w tlumaczeniu mu, jak fearo mu tlumaczyl godzine czy iles i nawet mowil fearo sam, zeby juz mu nie robic, bo gra czysto, a wytlumaczyc mu jak je dodac to masakra.
/najs
także Kotek jest robota na zimę xD Twoja w tym głowa, żeby jego ssy znalazły się na forum xD
Jesli oczekujesz na ssy od niego to prosze bardzo: 2366433 -jego gg. Twoim obowiazkiem jest mu wytlumaczyc jak je wrzucic. Tak wiec krzyz na droge.
co do tego "ogarniania" to napewno ma wiekszego skilla od Ciebie gra w ta gre zemna juz prawie 4 lata. Kiedy ja go uczylem grac na 1.5 ty pewnie nie wiedziales o istnienu takiej gry jaka jest counter-strike.
Frearo czasem to mi cie szkoda:) jesli bd chcial wrzucic a nie bedzie umial to sam ma sie skontaktowac a nie ja za nim bd latal:) dopoki nie bd ss bedzie ban:)
____________________ 10 procent szczęścia,
20 procent umiejętności,
15 procent skoncentrowanej siły woli,
5 procent radości,
50 procent bólu,
I stuprocentowy powód by zapamiętać to imię!
.KoTeK^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum