no to tak gram na tym dr ciagle non stop wczoraj od 10 do 21 prawie. dzis od 10 do teraz i ciagle jestem i gram a na gt nie wiem ale nie ma tych godzin wszystkich. mialem nabic 10h i mniec admina tak? na gt nie wiem co jest ale nie ma a duzo osob to potwierdzi ze ciagle tam gram i 10h napewno przegralem i gralem tez pod nikiem Adis i pawcio mowi ze ma pisac 10h jak napisal mi na gg ze to nie jego wina ze gt jest popsute jak dobrze o tym wie to ile ja mam czekac. I co wiem narazie tylko on tym servem dysponuje bo nie dal v@ kodow czy cos takiego ^^;p a to jest serv fps ? aha a innym gracza nie wiem skad daje admina.
i jeszcze jedno pisane zostaly skargi juzduzo razy na tych adminow itp ale nic sie nie poprawilo ciagle zmiena mapy jest pawcio wchodzi i odrazu zmienia mapy wezcie wogole zal :/
gt jest na maxa zacofane , ja od miecha jestem w top15 a ciągle pisze że jestem 16 -.-tak samo godziny mam tam coś 120h chyba , ale tak serio to mam z 3x więcej.
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-22, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
Boże ludzie wam mówić a od was się odbija jak od ściany.... Dogadałem się z fayrantem w sprawie passow do FTP i to nie jest nowy serwer, ktory powstal dla was jest on już od dawna.... Okey? GT na pewno jest przeciążone, właśnie zauważyłem, że u nich 1h to 100min 0.o Adma dostaniesz o godz. 16:30 napisz wtedy na gg.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum