Wyraźnie na forum jest demko i nick kk-ja tu tylko sprzatam a taki byl na serwerze...
teraz sobei wejde na wh i aimie i bede gral a jak ktos mi nakreci demo to powiem ze ktos gra na takim samym nicku i to nie ja... no prosze....
ps. jesli rzeczywiscie nie byl by to ten kaka... a w to nie wierze to zapewne pofatygowal by sie na forum wyjasnic sprawe bo dobrze wiedzial ze jest takie cso na forum....
Ostatnio zmieniony przez MandreV 2008-10-07, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Jeden grzmotek jest kk-ja tu tylko sprzatam . (z kropka na koncu), a drugi kk-ja tu nie sprzatam albo cos takiego. I banuj tego pierwszego jak bedziesz widzial. Zreszta banuj obu bedzie tego drugiego problem ze ma taki sam badz podobny nick.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-07, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
zbanowany... po ujrzeniu tematu wszedlem na d2 i papa
nick pasowal idealnie:]
skoro jest demko na jakiegos typka nick jest zgodny to kolo ma problem...
nick podejrzanego = nick czitera = ban
jesli to nie byl on to wejdzie na forum jak mowi zapewne mandrev pokaze sie mu demko i powie papa chyba ze bedzie mial dobry dowod na to ze to nei on:]
# i jak sa podejrzenia trzeba sprawdzic a nie sluchac ludzi ze nie on bo to moga byc jego kumple:]
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-10-07, 15:34, w całości zmieniany 2 razy
Ale teraz historia z zycia. Wczoraj koles dostal odemnie bana sposobem na dzieci neo. Po okolo 30minutach jakims cudem wbil i jego tekst mnie rozwalil, znaczy sie to co powiedzial przez mikro: "Dobraaa juz nie bendeee" Po czym znowu zaliczyl bana. No poprostu szczyt wszystkiego... normalnie taborety, a nie ludzie... ; d
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-07, 15:37, w całości zmieniany 1 raz
a apropo tego kaki... jest jeden prosty sposob za kazdym razem jak wejdzie na serwer patrzec ip. jak sie pewnego razu zmieni bedzie pewnosc ze jest 2 kaka....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum