Post numer: #1Wysłany: 2009-01-06, 21:17 Głupota.. ;/
Dziś dostałem pernamenta na serwerze ffa nie mam pojęcia za co za dobre staty >! jeden z drugim zaczęli mi mowic ze mam wh na poczatku mowilem zeby zrobili demko albo cos w tym stylu pozniej to olalem dochodzi do zmiany mapy a tu banned ?! nie wiem o co chodzilo adminowi niech mi pokaze screena albo demko ;/ kurcze pieczone zebym jeszcze skana zrobil czy cokolwiek innego to rozumie nic takiego nie bylo wtedy jak gralem nie rozumie o co chodzi ;/ Zeskanujcie mnie na serwerze cokolwiek innego no ale kurr nie banujcie bo nic nie mam ;/ zal! Grałem pod nickiem Rocky] ;/
nick Admina : Bez NickU (czy jakos tak)
data incydentu : dzis po poludniu^
gdzie to sie wydarzylo ? : na serwerze ffa fpsproject nie wiem co jeszcze napisac.;/
opis sytuacji : ban nie wiadomo za co bez ostrzezenia niczego ;/ znikad ;/ pod koniec rundy ;/
nie mam ani tego ani tego nie wiedzialem ze musi byc ;/
Moze admin zrobil ci screeny, tzn zrzut ekranu z twojej gry.
Zobacz w folderze cstrike lub cstrike_polish czy ich nie masz.
Nazwa ich to nazwa_mapy0000, nazwa_mapy0001 np. de_dust0000, de_dust0001.
Jeśli takowe posiadasz, zapoznaj sie z tematem:
http://fpscs.net/topics43...orum-vt1295.htm
i umiesc je w odpowiednim dziale na forum.
nick Admina : Bez NickU (czy jakos tak)
data incydentu : dzis po poludniu^
gdzie to sie wydarzylo ? : na serwerze ffa fpsproject nie wiem co jeszcze napisac.;/
opis sytuacji : ban nie wiadomo za co bez ostrzezenia niczego ;/ znikad ;/ pod koniec rundy ;/
nie mam ani tego ani tego nie wiedzialem ze musi byc ;/
Cytat:
stary jestes slepy albo glupi jezeli na tym demku widac ze mam wh ! glupota admina;/!
Więc napisałeś że to Krzychu (Bez NickU) i to wczoraj, a w temacie z demkiem Rocky] wywaliłeś się do mnie i mnie obraziłeś że na tym demku nie widać twojego wh.
Demko zostało wrzucone na forum 1 stycznia (to chyba nie było wczoraj ??)a zostało nagrane wcześniej.
To ja Cie kolo nie czaje :/
Ostatnio zmieniony przez Wiecej Farta 2009-01-07, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum