Post numer: #1Wysłany: 2009-12-02, 22:35 Germany/Berlin/ 36BoyZ
JUż nie daj demka i ss bo mi się nie chce... po codziennie jakiś koleś gra na aimie...
więc banujcie tego kolesia bo dzisiaj, gra przez 4h na aimie... a adminów nie ma...
a wczoraj też grał...
Germany/Berlin/ 36BoyZ - 217.225.167.249:2700
Naprawdę, podziwiam cię królik, że masz siłę by nagrywać ciągle i wrzucać tu demka.
Może któryś z szanownych panów @ z GGDM zacznie przeglądać księge skarg, a przede wszystkim częściej odwiedzać serwer, bo każdy może potwierdzić, że na GGDM panuje jeden wielki chaos, a czity w liczbie kilku osób na serwie to codzienność.
Szkoda, bo mod i sam serwer jest dosyć oblegany, i popularny wśród graczy :(
Mimo tych 2 ostrzeżeń dajcie mu admina... Przecież on na to zasługuje..i widać że chce ogarnąć..
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Co do czitera to wbiłem na serwer i mu dałem bana na neo...
Co do Krolika to ogarnięty koleś, dobrze gra, według mnie nadawałby się na admina, przynajmniej gra tam.
Popieram Dante, admini GG+DM lecą w kulki. Ja nie mogę grać jednocześnie na dwóch serwerach ale Roju, Maślana, Ray, Trawnik itd... Z grających adminów widuję tam tylko Uciulanego, Gangste i Joksika, ale on ma gdzie indziej flagi.
PS. Ostatnio mniej cziterów na GG+DM. Wiem bo wbijałem na fake nickach.
//edit
Aha... I zaglądam do księgi skarg, ale nie potrafię dać bana na GG+DM gdy gracza nie ma na serwie... Już tu kiedyś pisałem, nikt mi nie wytłumaczył. Na diablo po wpisaniu: amx_addban <IP> <czas>, dany adres IP zostaje dodany do listy zbanowanych. Na GG+DM wyskakuje jakiś błąd, już nie pamiętam jaki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum