Nr Użytkownika: 2568 Wiek: 20 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 2 Skąd: Chojnice
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-24, 11:59 FPS FFA ^Kapiszon... banned?
Siemanko :] nie wiem gdzie to napisać więc daje tu :P
Dziś około 11.40 na mapie inferno dostałem od admina Hazeee banana.... za co? za staty 23:3 ;]
uważał że mam WH... luzik :]
Każdy jest tylko człowiekiem, ale nic nie miałem ;) od 2 lat gram sobie czasami jak mam czas i nigdy ze wspomagaczami...
A wyjaśnię teraz moje statki.... trzy rozbroiłem paczkę na B i z tt nikt nie zdążył przybyć bo jak wiadomo FFA to szukali fragów.
była jedna fajna akcja na dywanach chyba gdzie dwóch dostało bańki, jeden z deagle'a pierwsza pestką, a drugi z m4 z full auto.
Mimo wszystko z m4 często wale z full-auto (jak pewnie widać) bo zdążyłem trochę ogarnąć już jej rozrzut ;)
no i ten.... co tam jeszcze
a właśnie, bana dostałem po akcji:
biegne z CT bananem, pusto, wrzucam białego na pochylnie, pusto. jeden ct zszedł i słysze, że go biją, biore rozped z pochy, wskakuje na skrzynkę wale full-auto i jednego tt nie ma... słysze jak ktoś biegnie po schodach, podbiegam do wejścia, rzucam na góre HE, odsuwam się na połowe schodów i skanuje w kierunku skrzynek (gdzie czesto ktoś kampi)
i wtedy ZONK - Banned.
PRosze o wyjaśnienie tej sytuacji :P
i albo odbanowanie albo pokazanie mi demka na którzym rzekomo mam wh.
licze na szybką odpowiedź bo chciałem sobie jeszcze dziś trochę pograc, bo neistety w tygodni zbyt dużo czasu nie mam ;)
aaa i jeśli moge coś tam podac screen czy coś, to mówcie bo od czasu keidy dostałem bana ma mcs włączone i nic przy niem nie robiłem więc logi z konsoli czy coś... n9e znam się aż tak na tym
moje IP: 158.75.221.81
znalazłem podanie :D
Twój nick w grze : ^Kapiszon
Serwer: FFA
Kto ukarał : Hazeee
Sposób kary : Ban
Czas kary : perm
Mapa : inferno
Godzina : 11.40
Data : 24 maj
Powód kary : chyba WH...
Treść odwołania : TO teraz to co tam wyżej nagryzdałem ;)
Ostatnio zmieniony przez ^Kapiszon 2009-05-24, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Dobra nie musisz sie z niczego tlumaczyc tylko umiesc ss tak jak pokazane w tym temacie
http://fpscs.net/topics43...orum-vt1295.htm
Beda czyste screeny, bedzie unban :)
I jesli ci zalezy na szybkim unbanie to nie popelnij ktoregos z tych bledow:
Kod:
Screeny wrzucane pojedynczo na hostingi obrazków np. www.imageshack.us czy www.wrzuta.pl nie będą brane pod uwagę !!!!!!!
Wszystkie screeny tobie zrobione maja byc spakowane do jednej paczki !!!!
Screeny nie moga byc w jakikolwiek sposob edytowane, czyli nie mozna zmieniac ich rozmiaru czy rozszerzenia. Maja byc w oryginalnym formacie .bmp!!!
Spowodowane jest to tym, ze w przeszlosci byly roznego rodzaju cwaniactwa / kombinowania przy screenach i dlatego prosimy o wrzucanie ich w oryginalnym rozmiarze i rozszerzeniu, spakowane do paczki.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-24, 12:22, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum