Post numer: #1Wysłany: 2009-07-06, 12:52 ffa ninja skarga
Nick Admina :Ninja
Data incydentu :dzisiaj
Gdzie to się wydarzyło ? :ffa
Opis sytuacji :Oglądając gracza poprosiłem admina żeby go sprawdził. nie sprawdził go i nie miał zamiaru i po tej sytuacji powiedziałem ze nie jest żadnym adminem po czym dostałem bana na 30 min za nic:) składam na tego admina skargę i prosiłbym o przywołanie go do porządku bo admin to nie przyjemności ale i obowiązki. pozdrawiam
Boze synek , twierdzisz ze pol serva ma wh , dobra okey wbijam na goscia patrze sobie oczywiscie czysty ale dla ciebie mega pro wh bo mial lepsze staty , a na koniec jeszcze mnie zwyzywales ze jestem noob :( cry... A bana dostales za obraze mnie a nie za nic :)
____________________ ~~W pogoni za lepszym życiem~~
nie są bezpodstawne bo widziałem ze ma czity i inni gracze tez się wypowiadali ze ma czity ale admin nic na to nie reagował!
A wiesz , że spotkałem wczoraj prawdziewgo Elvisa Presleya w Tesco . Mam na to świadków.
Po 2 ile razy trzeba wam tłumaczyć jeżeli widzisz czitera u@ i piszesz do admina i wystarczy że jeden jeden jeden jeden jeden jeden powtórze jeszcze raz JEDEN !!! raz do niego napiszecie .......
Według mnie temat do zamknięcia
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
Po 2 ile razy trzeba wam tłumaczyć jeżeli widzisz czitera u@ i piszesz do admina i wystarczy że jeden jeden jeden jeden jeden jeden powtórze jeszcze raz JEDEN !!! raz do niego napiszecie .......
Dokładnie. Nieraz tak wszyscy drą jape na sayu że ten, albo tamten ma WH, że mam ochote was za to banować. Są 'reklamy' które mówią " Widzisz czitera? Napisz do admina say_team@ i tu Twoja skarga" Czyli wciskasz u dajesz znak @ i piszesz skarge.
Ban już wygasł, a ty naucz sie na raz następny, żeby nie płakać na sayu ogólnym, tylko napisać do admina poprzez admin_chat.
Zamykamy.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum