Post numer: #1Wysłany: 2010-01-03, 16:09 Fast naduzycie ?
Nick Admina : Fast'
Data incydentu : 3 stycznia 2010, godz 15:50
Gdzie to się wydarzyło?: serwer Deathrun, mapa deathrun_projetocs2
Opis sytuacji: Skacze bh i na 2 pułapce zbugowałem się przez jakiegoś kolesia i u góry Fast pisze "kto sie zbugowal kill w konsoli". Ja mówię przez mikro poczekaj wydostane się a On mnie kill, to ja mowie "bocie!!!" " wydostał bym się ! :D" i po chwili pyta się mnie "chcesz się pożegnać ?" a ja odpowiadam "sam się pożegnaj" i oczywiście dostaje bana na 120min. Powód "Obraza admina".
Czy to nie jest nadużywanie admina ? Nie obraziłem go w żaden sposób a On wlepia mi bana na 120min, więc o co chodzi ?
____________________ Będę pasterzem na Twoją,
Panie chwałę.
Od Ciebie pochodzi moc moja,
Twoją wypełniam wolę.
Sprawie, że do Twego tronu
popłynie rzeka dusz.
Myszia zbugowałeś się to masz się killnąć jeżeli się nie zastosowałeś do zasad to Fast miał prawo ci dać Slaya, a za te twoje texty w stylu bocie itp to juz masz perma na Bf2 i na DR tez chcesz mieć jak dla mnie ban całkowicie słuszny ( niepotrzebnie sie jeszce puszyłes do fasta).
Właśnie o to chodzi, ze ja nic do niego nie miałem. Powiedziałem bocie nie w złości. A admin nie będzie mnie straszył chyba co ? On myślał, że jak dostałem perma na bf2 to zawsze będę siedział cicho, a za taki tekst jak sam się zegnaj nie powinno być bana ^ ^.
Panie chwałę.
Twoją wypełniam wolę.
popłynie rzeka dusz.
- Za obraze admina od 4h do 1tyg.
Za resztę np. bugowanie, krzyki przez mikro dajemy bana na 30min.
Sam powiedziałeś:
Gram na myszce od laptopa napisał/a:
zbugowałem się przez jakiegoś kolesia
to ja mowie "bocie!!!"
a ja odpowiadam "sam się pożegnaj"
A więc, wg. mnie ban słuszny.
Po pierwsze bug, po drugie kozaczenie do admina.
Więcej pokory, mniej kozactwa.
Może jeszcze Fast się wypowie i można będzie zamknąć ten temat.
Aaaa... i na przyszłość - czytajcie regulamin, zanim napiszecie skargę i umieszczajcie jakiś sensowny dowód, bo ciężko komuś uwierzyć.
Za chwilę przyjdzie Fast i powie, że tak nie było.
Dobra widzę, że nie rozumiecie. Racja jest jak dupa każdy ma własną. Zamknijcie temat
Panie chwałę.
Twoją wypełniam wolę.
popłynie rzeka dusz.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum