Witam
W poniedzialek dostalem bana perma nie wiem z jakich przyczyn nie mam zadnych ss na dysku wiec nie ma zadnych podstaw do zabnowanie, prosze o odbanowanie podaje ip:80.54.72.128
Gralem i gram dalej czysto wiec prosze o szybkie rozwazenie mojej prosby w sposob pozytywny.
Witam
Znam ~FaRReL~ osobiscie to moj sasiad sam szukalem u niego tych ss ale ich nie ma i wiem ze on gra czysto to moje zdanie i gralem z nim nie raz i nigdy nie spotkalem sie z tym zeby czitowal:)
Pozdro
Nie ma ich bo je zapewne usunal... Proste... Plugin dziala niezawodnie i nie ma takiej mozliwosci aby screeny sie nie zapisaly jesli zostaly one zrobione.
3^k przyjdzie sprawdzi, potwierdzi ze sa wszystkie i jak co odbanuje.
Chociaz mi smierdzi ta framuga. Wyglada jakby byla edytowana. Dlatego 3^k przyjrzyj sie temu i dlaczego 3^k robil Ci je posmierci, czy bedac na spekcie to nie wiem...
Tymczasem Close~
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-28, 16:28, w całości zmieniany 2 razy
ss chcial zrobic Nice ale jako ze farrel ma ~ w nicku konsolka mu sie zamykala... poprosil mnie o pomoc wiec sie poglowilismy i sie udalo pech chcial ze jak akurat wyszlo to rownoczesnie z tym jak farrel zginal;p na ss nic nie widac wiec unban bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum