Wlaczam sobie wczoraj rano csa. Wbijam na pare serwow, BF2, DR i Zombie. Wszystko looz dziala. Pod wieczór wchodze jeszcze raz, chce sie polaczyc z BF2 a nie mam w favorites! Dziwne. Dodaje jeszcze pare razy do fav i nic! Usunalem wszystkie filtry rowniez nic nie dalo. Napisalem w SB na forum, ktos napisal ze mam przez konsolę sie polaczyc. Ok, polaczylem sie ;) Przychodze dzisiaj ze szkoly, wlaczam csa. Nie ma BF2 w fav, wiec wpisuje cmd w konsoli. Lacze sie, nic sie nie laduje tylko pisze: Connection to server. Po tym Retrying itd. Odlaczam sie, sprawdzam w konsoli a tam:
YOU ARE BANNED 0_o
Mam nadzieje ze ktos mi pomoze w rozwiazaniu tego problemu ^^
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Rozlaczylem, podlaczylem, to samo ^^
Tutaj z konsolki:
Kod:
] connect 193.33.177.32:27036
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.10:27015
Server IPX address 00000000:7a79051e6baf:27015
Connecting to 193.33.177.32:27036...
Retrying 193.33.177.32:27036...
You have been banned from this server.
A. Sapkowski
Jesli chodzi o bana to ja napewno nie dawalem zadnego na twoj nick bo bym pamietal, chyba ze grales na innym nicku. Dzisiaj nie bylo mnie caly dzien i nie wchodzilem na serwa wiec czekamy na reszte adminow moze to ktos innny ci dal bana.
Pozdrawiam
Dobra, poczekamy.
A. Sapkowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum