Nr Użytkownika: 2379 Dołączył: 04 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: non-steam pr0 ?
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-04, 17:08 Dziękuje Ślicznie Za Bana :]
Nick Admina : Nie Wiem nie pisalo mi nic w konsoli :/
Data incydentu : Dzisiaj 14.30
Gdzie to się wydarzyło ? : Na Mapie :] de_dust
Opis sytuacji : Gram sobie gram nie wiem czy to o mnie byla mowa ze ktos ma wh ale po 10 min ban powod mi nieznany ;/
Dowody (screen albo film) : To Juz Do Admina :))
Wg mnie aim jak nic, trochę krótkie demko ale jak dla mnie to wystarczyło.
http://w791.wrzuta.pl/sr/f/9BsWfQItkj6/ehh
Zwróćcie uwagę na przeskok na typa w head przez ścianę, najgorsze jest to że ta ściana okazała się za gruba.
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Chodzi o server Hs :] " Aim " ? heh ja bym to nazwal moja codzienka gra ja juz tak grami nic nie poradze, a moze poprostu skill ? :] Czekam na unban IP : 88.220.189.189 Wgrajcie plugin co jest na innych serverach ze mozesz komus robic screen i wtedy byscie zobaczyli ;)) Chmielu z csone ?;))
Ban zostaje temat można zamknąć obrazu widać że aim.
Mnie to przekonał head przez ścianę co was tu nie przekonuje?
Nie ma wątpliwości.
Od razu widać że aim 2 przeskoki....... (z heda na typa za ścianą na head)
Cytat:
jasne ze widziaelm ale nie bede ocenial goscia po 3 headach, prosze Cie gdybys gral cos na steam to bys widzial ze sa naprawde dobzi gracze ;]
Ray odpowiedz mi o jego 3 strzale jak on to zrobił? czy to interp? mi się wydaje że demka nawet nie oglądałeś. ludzie tak grają? No nie wierze i nigdy nie uwierzę że dla ludzi na steam ściana nie stanowi żadnego problemu.
1 strzał- nie wycelował celnie i odrzuciło celownik na taką samą odległość na której był(denagle)
2 strzał- strzelił prosto w banię, bez wysiłku(AK)
3 strzał-[2 strzał z ak (seria)] przerzut na typa za ścianą prosto w banię. Ray też tak kolesi słyszysz? za ścianą?(AK) gdyby nie ta ściana koleś by leżał czy nie zauważyłeś tego? no żal to wg. mnie pokazuje 100% aim
4 strzał-Znów nie trafił ponieważ typ stanął źle (bokiem i dobrze biegł)
5 strzał- prosto w banię
Ray udowodnić ci że to aim?
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-05-06, 07:48, w całości zmieniany 4 razy
Wolałbym się mylić, ale...skoro gra tak codziennie to niech wrzuci dłuższe (może z 1 min) demko z innego serwa, i zobaczymy czy będzie clear.
Wtedy unban.
ehh napisał/a:
Uwierzcie ze na ns Tez sa Dobzi Gracze ;D
Ależ, wierze, wierze ^^
Sam kilku pro na ns spotkałem.
Z tym, że na ns jest ciężej trafić na pro a łatwiej na czita :/
Taka jest niestety prawda...
Czekamy na demko :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum