Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dyzma, swiru

Przesunięty przez: Maxior
2008-07-24, 13:21
Dyzma i swiru
Autor Wiadomość
Gracz : Maxior 
Ranga : FPS-Player

Zaproszone osoby: 18
Nr Użytkownika: 26
Tematy: 0
Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #1  Wysłany: 2008-07-23, 15:02   Dyzma i swiru

Ostatnio oboje za bardzo sie twardzi na servie zrobili

Swiru
gra ostatnio na servie LL i wiem ze to on a cale tt sie darlo zebym banowal a po co mialem robic ss skoro wiedzialem ze jest czysty i ze nic nie ma no to jak go nie chcialem zbanowac to Swiru zaczal bluznic to dostal bana na 5 minut to jak wrocil to znow sie panoszyl i mowil ze taki ze mnie admin to zaraz go moge nie miec

Dyzma
od zawsze sie umial zachowac nerwow przez micro dlatego ciagle padalo "fuck"
a dzisiaj powiedzial idiota przez micro no to dostal kicka no to go zapytalem czy wie za co to on mi odpowiedzial i tu cytuje" ze zaraz moge stracic admina jak chce i ze nie bedzie mi tu gowniarz podskakiwal"

nie wiem anr czy oni maja jakies uklady ze co ich skikuje to trace admina nie wiem jak to jest

poprawcie zachowanie to bedzie dobrze nie bedzie banow kickow i skonczcie z tym juz maxi nie masz admina albo cos takeigo bo ja tam pilnuje kultury jak sie nie zmieni zachowanie to trudno tylko nie placzcie mi potem na servie skargami to na tyle pozdro
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : *skill_off 

Nr Użytkownika: 52
Ustrzelił 8 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2008-07-23, 15:18   

No i racja. Admin ma racje. I nie straszyć utratą admina bo jesteście tu graczami, tylko graczami, a jak nie to jak to Jurek mówi "ban na klate" i się skończy 8-)

Gracz : Dyzm@ 

Nr Użytkownika: 260
 Post numer: #3  Wysłany: 2008-07-23, 17:12   

Sorry, że to tak odebrałeś - umyj uszy bo powiedziałem to jako żart co nawet następnie podkreśliłem, źle zacytowałeś moje słowa: "Nie rządź się tak adminem bo możesz go stracić i nie podskakuj mi tu gówniarzu", "Sorry, że se jaja robie" następnie dodałem "Tam gdzie trzeba Ciebie nie ma", za kicka nie miałem pretensji, ani żalu bo i tak reconna chciałem zrobić (dostałem go słusznie do czego się przyznaje - użyłem słowa "idiota" w każdym razie nie było to do Ciebie co nie zmienia faktu, że to powiedziałem) - przedstaw wszystko co było, a nie podajesz tak by Ci pasowało.
Nie była to żadna groźba i nie było to nic w tym stylu; może mam wstawić screen z twojego pięknego zachowania na serwie, gdy pokazywałeś na assaulcie jakim wielkim jesteś adminem - w przeciwieństwie do Ciebie mam dowód!
Masz problem o inną sprawę i oboje dobrze o tym wiemy - jechałem na Ciebie o to, że porządku nie pilnowałeś na awp_wall2003 - bo koleś latał dwie rundy z kałachem, po czym gdy kilku graczy zaczęło się o to pluć zkickowaleś delikwenta.
Jak to ktoś ostatnio napisał w przypadku gracza Ice - przedstaw dowody! Ja mam jeden screen z twojego aminowania, bo niestety na twoje szczęście jestem po formacie i reszta screenów uległa wykasowania podczas formatu dysku.

Jeszcze jedno nie przypominam sobie sytuacji, w której ja albo $ w i r u powiedzielibyśmy, że nie masz admina - to co dzisiaj zaszło to tylko ostrzeżenie...
Z lepszymi wygrywałem większe wojny na słowa niech LODOWA Ci opowie jak się kończyły sytuacje z tymi co kłamali przeciw mnie byle na ich wyszło...
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-23, 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : OpOneK 

Nr Użytkownika: 41
 Post numer: #4  Wysłany: 2008-07-23, 17:38   

Maxi z każdą błachostką lecisz na forum od razu.... :-P Po co to komu wyjaśniajcie takie sprawy miedzy sobą na gg bo tylko zaśmiecacie forum. Tak poza tym admin też może mieć cheata jak podejrzanie gra to ss czy to ll czy ktoś inny

Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #5  Wysłany: 2008-07-23, 18:03   

wiem jakiego masz screena z assaulta szkoda tylko ze to byla zabawa a dzis to racej nie zaakcentowales jak zart a pozniej co dopowiedziales to nie wiem bo mnie juz nei bylo i denerwuje mnie ze co zrobie to juz kazdy grozi zaraz nie bedzie mial admina
przedstaw wszystko a nie tak zeby ci pasowalo?? nie wie o co tu chodzi...
jestem tylko osoba nie moge wylapac na servie wszystkiego a ten koles nie latal 2 rnd tylko jedna i co prawda zail 2 ale sie zagapilem bo jestem tylko czlowiekiem
na twoje szczescie?? a to jakie ty miales screeny??? nigdy nei przeklinam tylko raz mi sie zdarzylo zachowuje sie normalnie czasem powiem jak ktos nie slucha ze ma nei drzec sie przez micro to pisze zeby zamknal yape albo kiedys napisalem "ryj" do swira tez napisalem zamknij sie ale to za to ze sie darl przez micro do mnie ze nie banuje i przeklinal dlatego tak napisalem wiec nie wiem jakie ty mozesz miec screeny swiuru mowil wtedy ze juz nie mam adma
a tak wogole mam sie ciebie bac??? bo wygrywales wojny na slowa??? nie wiem o co ci tu chodzilo? to byla grozba???

Gracz : hazeee 

Nr Użytkownika: 11
 Post numer: #6  Wysłany: 2008-07-23, 18:27   

W ogóle nie wiem po co ta dyskusja. Tak jak Ogonek mówił zaśmiecacie tylko forum bo to spokojnie da się wyjaśnic na gg bądz na samym serwerze, a że Swiru i Dyzma wtedy płakali o laki luka to normalne, tak samo było zawsze jak hex albo Malakas przyłaził na fejku. Jak ktoś dobrze gra i ciągle dostaja w uep ( jak LoCk xD) to zaraz jest, że czit, admin banuj go itd. nie pierwszy i ostatni raz (To się nie tyczy tylko Swira i Dyzmy ^^). Założyleś Maxi nowy temat i niepotrzebnie bo tu napewno nie od Swira i Dyzmy zależy kto straci admina albo nie ;] Jakby napisali skargę to wtedy byś się tłumaczył :)

Post numer: #7  Wysłany: 2008-07-23, 18:46   

A kto powiedział, że te screeny dotyczyły kultury? - dobrze wiesz, że nie jestem jedynym, który ma z Tobą na pieńku (i to nie ze względu na kulturę); miedzy graczami my mówimy po swojemu na takich adminów jak Ty...
A wtedy na assaulcie może dla Ciebie to była zabawa, ale 1/3 graczy wcale tego tak nie odebrała - ale skoro to była zabawa, może admina też wziąłeś dla zabawy?
W ogóle stawiasz mi oskarżenia bez dowodów, pokaż na co Cię stać wystaw przeciwko mnie swoją artylerię jeśli masz ją przygotowane; podważasz publicznie mój autorytet - czego ja bardzo nie lubię...
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-23, 18:54, w całości zmieniany 1 raz  

Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #8  Wysłany: 2008-07-23, 19:47   

admina dla zabawy??? admin nei zawsze musi byc powazny i tylo banowac czasem tez sie musze pobawic jak mowiecie na takich jak ja???
a tak wogole to z kim mam jescze na pienku bo ja jakos nie wiem...
oskarzenia bez dowodow postawilem ci tylko jedno oskarzenie napisalem ci w 1 poscie a innych nie bylo wiec jakie inne?? a i czego dotyczyly screeny no powiedz jak wszysctko to wszystko kawa na lawe

Gracz : OpOneK 

Nr Użytkownika: 41
 Post numer: #9  Wysłany: 2008-07-23, 19:51   

O jej anr zamknij już ten temat daj im po ostrzeżeniu słownym i wsioooo

Post numer: #10  Wysłany: 2008-07-23, 19:54   

Dwa były, naucz się liczyć:
1. użycie wyrazu "idiota"
2. słowa skierowane do Ciebie
Z kim masz na pieńku hmm - sam wiesz, więc po co Ci to pisać...
Screenów nie ma, ale dotyczyły twoich zabaw na serwie - na jednym z nich dwóch graczy dostało kicki za to że się Tobie postawili.
Ale chyba tu nie o tym mamy mówić? - czekam na twoje dowody, bo takie oskarżenia są godne dzieciaka... Jesteś tak zmieszany całą tą sytuacją, że zjeżdżasz z temaciku; nie masz żadnych dowodów - czekam na twoją artylerię, bo chyba masz coś w zanadrzu?
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-23, 19:54, w całości zmieniany 1 raz  

Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #11  Wysłany: 2008-07-23, 20:00   

dowodow a na co tu dowody mi chodzilo tylko o to zebys sie tak nie panoszyl na servie i tak sie do mnie nei wyrazal szczegolnie denerwuje mnie to co dzis powiedziales zaraz mozesz stracic admina?? a kim ty jestes panem??? ze sie tak wozisz z tekstami

[ Dodano: 2008-07-23, 20:04 ]
a tak wogole nikt nie dostaje odemnie banow ani kickow bez powodu wiec to co napisales o kicku to bajka wyssana z palca

Post numer: #12  Wysłany: 2008-07-23, 20:05   

Nie powiedziałem zaraz...
Czekam na dowody - stawiasz oskarżenia daj dowody. Ja zacząłem tą sprawę? - chyba nie, tak więc czekam... Inaczej pokażesz, że jesteś "obłudnikiem", który niepotrzebnie robi zamieszanie oraz podkreślisz to, że nie masz najmniejszej ilości honoru w sobie.

Ustrzelił 56 fragów
 Post numer: #13  Wysłany: 2008-07-23, 20:20   

dyzma na co dowody ?? i jakie oskarzenia ??? oskazeniem bylo jak sie panoszysz ze jak sie odezwales dzis do mnie tylko to bylo powodem napisania nic wiecej a na to dowodu nie musze miec bo sa sie przyznales a jakie ty tu widzisz oskarzenia????

Gracz : anr 
Ranga : Administrator

Nr Użytkownika: 2
Ustrzelił 67 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2008-07-23, 20:32   

Proponuje za miast kicków bany na 30 minut dawać.

Post numer: #15  Wysłany: 2008-07-23, 21:21   

Banujcie jak chcecie - tylko tych co trzeba, a nie że gracz na awp biega dwie rundy z kałasznikowem i tam admina nie ma - bo mnie takie coś leczy, to po ch** taki ktoś ma adma (na większości serwerów słyszałem, że admini są dla graczy nie gracze dla adminów).
Nie ma dowodów więc te oskrżenia tacą jakąkolwiek swoją moc, podobnie jak Maxi straciłeś honor o ile go miałeś.
Ostatnio Maxi przed graczami wielokrotnie pokazujesz to, że masz admina - szkoda, że nie tam gdzie trzeba!
Sprawa zamknięta nic mi nie udowodniono.
Temat można zamknąć, a moje posty usunąć by nie było, że nabijałem celowo - chociaż po dziś dzień nie wiem do czego będą w przyszłości te posty.
Z mojej strony postaram się rzadziej chodzić na serwer ze względu na niedowartościowane dziecko, aczkolwiek nie będzie to takie proste, gdyż zgrałem się już tam z wieloma graczami...
Co do słownictwa takie słowa jak idiota itp. postaram by sie nie powtórzyły, albo będę mówił w zastępstwie drzewo lub wcale nie będę włączał mikrofonu...
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-23, 21:32, w całości zmieniany 3 razy  

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Dyskusja na temat naszego zamowionego serwera.
Przyznaje sie ze mialem wh i prosze o lagodna kare
zaloze npowy temat i bede sie klucil
Dział skargi w serwerach
Wzór prośby o admina i zasady rekrutacji
2 ban w dzisiejszym dniu ( serwer deathrun)
HS - zmiana modułu - ponowienie przez zwykłego user.
Problem z kontem steam i serverem 4fun
Gry.Wilan.pl Najlepszy Hosting serwerów gier !
Wzór prośby o admina i zasady rekrutacji

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi