Nr Użytkownika: 3887 Dołączył: 19 Paź 2009 Pomógł: 4 razy Posty: 275 Ustrzelił 11 fragów Skąd: czy z kąd ?
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-01, 13:00 dr masakra ;[
Chcialbym zlozyc skarge na serwer DR :D znaczy sie na to ze panuje tam nieład, chaos, dzieciarnia i brak adminow ;[
Staralem sie jakos wylapac tych najbardziej drazniacych i udalo mi sie cos "złowic" ;d
Nicki:
Now SkIlL~? - ip 89.161.85.252:27005
Walic konia : caly w spermie - 83.39.176.99:27005
.::KowalQ:. [jestem hujem] - brak ip, sory dopiero pozniej zobaczylem ze amx_ip na DR dziala na innej zasadzie, ale w logach mozna sprawdzic.
mama kowala i mana jest dziwk - j/w
Moja Starsza Twoja Tez !!! - to samo ;\
(sorki za brzydkie slowa ale to nie moja wina xd)
2 pierwszych graczy mam na screenie ip zeby nie bylo watpliwosci (screen jest w paczce z demkami)
Now SkIlL~? i mana to wyzywali kowalq wiec nie rozumiem po co jego ip jak niczym nie podpadł
A reszta z tej skargi to na demku nie było pokazanych tych których ip/nick podałeś widać a bez dowodów to bana nie będzie
Now skill dostanie bana na dzień :D
A ip tego many nie masz wiec tylko jak spotkam to bana też dostanie
a no ta zapomnialem wyjasnic. Oni wszyscy wyzywali .::KowalQ:. i D-MAN (czy jakos tak) ale nie tego .:KowalQ:. [jestem hujem] tylko tego zwyklego (normalnego gracza) a cala reszta tych co wymienilem:
Kod:
Nicki:
Now SkIlL~? - ip 89.161.85.252:27005
Walic konia : caly w spermie :* - 83.39.176.99:27005
.::KowalQ:. [jestem hujem] - brak ip, sory dopiero pozniej zobaczylem ze amx_ip na DR dziala na innej zasadzie, ale w logach mozna sprawdzic.
mama kowala i mana jest dziwk - j/w
Moja Starsza Twoja Tez !!! - to samo ;\
No ja tam też kiedyś byłem tylko nie nagrywałem demka i Chmielu Ten New Skill święty nie jest zabija sie w tt buguje i mówi " Znam admów i nic mi nie zrobisz" Ten serwer to masakra :/
Z racji tego, że jestem kapusiem, donosicielem, konfidentem czy bełt wie, kim jeszcze, pokażę Wam, co się dzieje na serwerze, gdy nie ma adminów ( a takie rzeczy zdarzają się nawet, gdy są admini - pytam się admina, czemu nie banuje bluzgających graczy, to ten na to, że ma głos wyłączony - tego na demku jednak nie ma). Na demku widać sprzeczkę między graczami, która miała co prawda dość żenujący poziom, aczkolwiek intrygujące, że jeden z jej uczestników dość niedawno składał podanie o admina :). Może jacyś starzy admini DR pomogliby postawić serwer na nogi? Gdzie Anon, Kemsan, Tarori, Kali, Chmielu (ta, ten ostatni banował nawet za próbę zbugowania, aby zapobiec incydentom :D) i inni? Wracajcie strzec porządku, aby serwer DR odzyskał swą dawną reputację jednego z najbardziej przyjaznych graczowi serwerów FPSCS-u i jednego z najlepszych DR Non-Steam w kraju :D (no co, za podlizywanie się nie rozdajecie banów? :P).
A teraz, żeby nikt nie mógł mi nic zarzucić - tak, robię reconnecty gdy nie ma admina :(. I tak wolałbym, by admini byli. Nie bijcie.
Zapowiedziane demko (króciutkie, niecałe 5MB):
http://www.sendspace.pl/f...5870c9d14e0cdf9
Mnie nie ma i już nie będzie, wszystkich "starych" adminów nie ma, przenieśli się do mnie :) Ja składam rezygnacje, bo to już nie jest to samo, nie ten sam "stary" DR.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
mi tam dobrze idzie fakt ze chmielu zawita czasem :D i oczywiscie fast ale tak naprawde oni nikogo nie banuja jak widze i gram :D ale nie no spoko jest tylko jak adma nie ma to robia cos chca te dzieciaki.
Dostałem bana za to że jakieś dziecko zaczeło mnie wyzywac i powiedziałem z nerwów ? Powiedzialem jedno brzydkie słowo i już ban ? adis jeśli by Cię ktoś wyzywał byś tak po prostu słuchał tego tak?
zycie jest ciezkie jeszcze 5dni masz? poczekasz:) sam ogarniam prawie wiec sie nie dziw.
wszyscy z tej sytuacij zostali zbanowani kasiq sprawial problemy to ma perma. dziekuje dowidzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum