Post numer: #1Wysłany: 2009-11-14, 21:23 Dostalem bana za co ?!
Dostalem bana na wszystkie serwery fpsproject. A gralem tylko na diablo mod , bana najprawdopodobniej dostalem od sector32 ,bo on w ten dzien gral jako jedyny admin.
Za co dostalem tego bana :/ ,bo nie wiem jak go nie am to prosze unban -.-
Ta trudno wam zobaczyć co macie w konsoli po kicku z servera ? Może cheatowałeś ale najprawdopodobniej zrobił Ci ss które znajdziesz w folderze cstrike / cstrike_polish .
A i jak chcesz zostać potraktowany poważnie to zajrzyj tu: http://fpscs.net/topics3/...d-kary-vt90.htm
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-14, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
yyy napisz kiedy to było bo nie przypominam se dzisiaj tylko banowałem 2 gości za ping
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nom ,ale czemu dostalem w takim razie na wszystkie serwy ,a nie tylko na diablo.
Fajnie mi sie gralo na Zombie ,a tu ban nie wiem czemu jak tam nawet kicka nie dostalem ani razu ...
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ale ja nawet nie czitowalem dostalem te ss zeby mi zamknac mord... ,bo gadalem na micro !
nawet to z paru adminow by wiedzialo dlatego mozecie mi unbanac wszystkie serwy fps procz tego diablo -.-' .
Nom ,ale dalej tego nie rozumiem dlaczego dostalem bana na wszystkie serwery jak na niektorych gdzie amm bana nigdy nie wbilem .
Ostatnio zmieniony przez Naughty Boy 2009-11-15, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum