Post numer: #1Wysłany: 2009-04-09, 18:01 Dostałem bana (Trawnik)
Witam,
grałem na serwerze i chciałem zakampić w jednym miejscu ale Skeepers mnie zablokował.
ss
A oto ta kampa:
ss
Potem ktoś go blokował i nie mógł wyjść, on mówi do niego:
"nie blokuj"
A ja napisałem:
nie
On napisał:
"chcesz bana"
No i przez 5 min był spokój.
Potem byłem zombiakiem i zaraziłem Math'a
I dostałem bana :(
Pisze po to, żeby się dowiedzieć za co ten ban.
Odbanowywać mnie nie trzeba mam neo (zmienne ip)
Szczerze? Ja też czasem blokuje bo np na zm_attack jak za dużo luda wejdzie na kampę to zombi machnie a ktoś z brzegu zostanie zarażony i kupa.
Blokować ale nie chamsko...
Poczekajmy na wypowiedź skipa
O loolz.... Chłopcze może tak uważaj na kulturę następnym razem co?? Resztę ss nie wrzuciłeś jak mnie wyzywałeś?? Dałem ci bana na 15 min bo też bloczyłeś ale na to przymknąłem oko. Ale jak mnie wyzywałeś od blokerów/ n00bków to dałem ci bana. SS nie mam bo nie pomyślałem że zaraz polecisz na forum się wypłakać i to z połową ss.
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
Ja również dzisiaj od Skeepersa otrzymałem perma, podobno za obrazę admina (piszę podobno, ponieważ nie dostałem konkretnego powodu). Fakt, przyznaję się, że napisałem dwa niecenzuralne słowa, jednak w nikogo konkretnego (epitety były rzucone impulsywnie i liczbie mnogiej), po tym jak zginąłem pod zapadnią na mapie Jambalaya. Wszak uważam, że, jak w tym wypadku, "niekulturalne osoby" stawia się w jednym rzędzie z cheaterami, a bugerzy mają bany po 15- 30 minut, jest troszeczkę niesprawiedliwe. Jeżeli uraziłem administratora Skeepersa to przepraszam i żeby było jasne, nie przychodzę się tu wypłakać.
Tak szybko jesli chodzi o Hooy'a perma zapwene dostałem przez pomyłke skeep to pózniej wyjasni (mam taka nadzieje) bo za brak kultury dajemy na okolo 30 min
A jasli chodzi o trawnika to ja nieweim nie było nie przytym (łatwiej było by osodzic cało sprawe)
Ale po pierwsze nie powinno sie blokowac (co innego jak kampa 2-3 osobowa a pcha sie miliard osub przez kture sie ginie
a jezeli obraziłes @ to ban (czasowy ) powienien byc
Mi nie chodzi o kampe, to tylko tak opisałem sytuacje.
Skeepers napisał/a:
Chłopcze może tak uważaj na kulturę następnym razem co??
Dobra co np. mówiłem lub zrobiłem?
Skeepers napisał/a:
Resztę ss nie wrzuciłeś jak mnie wyzywałeś??
Jak cię wyzywałem? (nie miałem więcej ss)
Skeepers napisał/a:
Dałem ci bana na 15 min bo też bloczyłeś ale na to przymknąłem oko.
Gdzie bloczyłem? Kogo?
Skeepers napisał/a:
Ale jak mnie wyzywałeś od blokerów/ n00bków to dałem ci bana.
Od blokerów nie pamiętam żebym mówił, ale od n00bków na 100% nie wyzywałem.
Skeepers napisał/a:
SS nie mam bo nie pomyślałem że zaraz polecisz na forum się wypłakać i to z połową ss.
Ja również dzisiaj od Skeepersa otrzymałem perma, podobno za obrazę admina (piszę podobno, ponieważ nie dostałem konkretnego powodu). Fakt, przyznaję się, że napisałem dwa niecenzuralne słowa, jednak w nikogo konkretnego (epitety były rzucone impulsywnie i liczbie mnogiej), po tym jak zginąłem pod zapadnią na mapie Jambalaya. Wszak uważam, że, jak w tym wypadku, "niekulturalne osoby" stawia się w jednym rzędzie z cheaterami, a bugerzy mają bany po 15- 30 minut, jest troszeczkę niesprawiedliwe. Jeżeli uraziłem administratora Skeepersa to przepraszam i żeby było jasne, nie przychodzę się tu wypłakać.
PS. Mój nick w grze - Hooy.
PO 1 napisałeś Skeepers ty hu**. Dałem ci perma ale po chwili niewiem z 10-20 min został wykonany unban
[ Dodano: 2009-04-10, 10:44 ]
Trawnik napisał/a:
Cybuch napisał/a:
A jasli chodzi o trawnika to ja nieweim nie było nie przytym (łatwiej było by osodzic cało sprawe)
Ale po pierwsze nie powinno sie blokowac (co innego jak kampa 2-3 osobowa a pcha sie miliard osub przez kture sie ginie
Mi nie chodzi o kampe, to tylko tak opisałem sytuacje.
Skeepers napisał/a:
Chłopcze może tak uważaj na kulturę następnym razem co??
Dobra co np. mówiłem lub zrobiłem?
Skeepers napisał/a:
Resztę ss nie wrzuciłeś jak mnie wyzywałeś??
Jak cię wyzywałem? (nie miałem więcej ss)
Skeepers napisał/a:
Dałem ci bana na 15 min bo też bloczyłeś ale na to przymknąłem oko.
Gdzie bloczyłem? Kogo?
Skeepers napisał/a:
Ale jak mnie wyzywałeś od blokerów/ n00bków to dałem ci bana.
Od blokerów nie pamiętam żebym mówił, ale od n00bków na 100% nie wyzywałem.
Skeepers napisał/a:
SS nie mam bo nie pomyślałem że zaraz polecisz na forum się wypłakać i to z połową ss.
Ja tylko chcę, żeby admini byli sprawiedliwi.
#cyb
A co nie są???
Chodzi mi oto że jak bloczyłeś to niedałem bana, ale jak zaczęłeś wyzywać to wtedy zbanowałem.
Konkretnie napisałem 'De*ile Je*ane', jeśli chcesz cytatów! Może pomyliło Ci się z innym graczem. Mówisz, że unbana dostałem, jednak od tamtej pory na serwer wejść nie mogę.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Tak szybko jesli chodzi o Hooy'a perma zapwene dostałem przez pomyłke skeep to pózniej wyjasni (mam taka nadzieje) bo za brak kultury dajemy na okolo 30 min
Cybuchu. Pytałem się wiecha na ile jest ban za obrazę admina i otrzymałem odpowiedź "perm".
A że obraźił mnie dość wulgarnie to co miałem zrobić?? ale juz go odbanowałem dawno ...
O matko. Za wyzywanie, przeklinanie jest ban i to nie ważne czy wyzywasz kogos, czy nie. Przeklinaj do siebie a nie na say czy przez micro i bedzie dobrze.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum