Nr Użytkownika: 3444 Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 4 Skąd: Ostrołęka
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-30, 21:26 dostał adma i szleje
Cześć nazywam sie Mateusz.Jednego dnia usiadłem na cs-a i na początku miałem farta.Na jednej z map walnęłem 2 były pod rząd i dostałem bana perma za to że admin myślał że mam aima.Bardzo proszę o usunięcie mi bana za coś czego nie mam czyli czitów na serwerze diablo.Gracze na diablo skomętują i powiedzą czy mam czity
Jak już znalazłeś księge skarg to znajdź też wzór napisania owej skargi. pozdrawiam.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Cześć nazywam się Dawid. Pewnego dnia usiadłem przed komputerem i ujrzałem to, po czym doszedłem do wniosku, że na demku widać wh on. Gdy zobaczyłem nick kaloryferomorde, postanowiłem dać bana, a w powodzie wpisywałem Zobacz demo na forum. Jednak On nadal grał na serwerze, więc zostałem zmuszony użyć magicznej komendy która daje bana na kod dna, czyt pesel. To tyle na ten temat.
To odnośnie tego szaleje, które uznałem za wariacką zabawę.
I masz rację Ja bawię się adminem, jeśli według Ciebie siedzenie na spec cały dzień i zachodzenie sobie w głowę czy dany gracz gra czysto czy nie + nie ustany płacz graczy (staty 0/30, najczęściej nowi) którzy piszą na say ten wh tamten coś jeszcze innego, + wyjeżdżanie z mordą na say_team@ Ku**a on nic nie miał etc. To tyle z mojej strony.
PS: Płacz off ;)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-08-30, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum