Szczerze się przyznam, modyfikowałem ss-y ponieważ jakiś rok temu też grałem na tym serwie (pod innym nickiem) i też zostałem zbanowany a po tym jak dałem ss-y usłyszałem, że mam czity bo miałem podmienione modele postali na kolorowe(bo jestem daltonistą ~~, więc zmieniłem na czerwone i niebieskie) i przez 4 strony oraz xx postów musiałem się kłócić z administracja że nie mam wh, a dodatkowo wcześniej jeden z admów "zrobił" mi SS-y tak że ich nie miałem bo zapomniał postawić przecinka w komendzie czy coś takiego, przez to zmarnotrawiłem prawie 2 tygodnie bo czekałem tylko przy kompie na wasze odpowiedzi.. Po kilku stronach admin w końcu się przyznał że popełnił błąd ale potem wszyscy mówili ze jestem czitem, mimo iz miałem nagrywane nawet demko, ss-y robione itd. Ogólnie potem Cs mi się znudził, ale po roku wróciłem bo macie bardzo fajną sieć serwerów, z nadzieją że nie będę miał takich nieprzyjemnych sytuacji. Jak się przyjrzycie na ss-ie 0000 oraz 0001 to zamazałem tam terrorystę który stał pod "żaluzją" na tej mapce. To wszystko. Po prostu przewidziałem, że i tak będę zbanowany za podmianki mimo iż bez nich nie mogę grać a na większości serwów nie robi to problemu. A co do czarnego nieba to prawda, że takie mam bo zwiększa mi to ilość fps która i tak jest bardzo mała. Tyle razy graliście ze mną admini i nie zauważyliście, że jakoś jak miałem flesha to się nie orientowałem ? Bo mam flesha normalnie, a zabiłem kiedyś chociaż w sumie 5 osób przez smoke'a? NIE bo mam smoke'a i 32 bity więc się odwalcie ..
Ostatnio zmieniony przez A.l.e.x 2009-08-13, 09:27, w całości zmieniany 1 raz
Alex piekny poemat ale wzruszył mnie do żywego,mam łzy w oczach , chce mi sie krzyczeć "hakuna matata" lecz nie zmienia to faktu że mogłeś spedzić ten czas na szukaniu innej sieci serwerów bo tu już sobie nie pograsz.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-08-13, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma co ciagnac tego tematu, trudno, po prostu u nas nie mozna grac z kolorowymi modelami postaci bo to jest znaczne ulatwienie gry i tak jest w regulaminie i jest to karane permem.
A.l.e.x napisał/a:
Po prostu przewidziałem, że i tak będę zbanowany za podmianki mimo iż bez nich nie mogę grać a na większości serwów nie robi to problemu.
No nie wiem na ilu sieciach serwerow grales, ale widzialem na kilku ze za to tez banuja.
Zamykam bo bedzie spam.
Nie pierwszy tak jest ze ludzie sami sobie robia problemy, modyfikuja cs'a widza ze na serwie sa robione screeny to zamiast przyjsc na forum, zapytac czy mozna grac na czyms takim to ryzykuja graja i potem sa banowani za takie 'cos' co ma daleko do WH czy AIMA ale jest ulatwieniem gry. Trzeba pomyslec
A po 2 wiedziales ze u nas za taka podmiane jest ban perm to ciekawe po co wogole grales jak wystarczylo zrobienie jednych ss i juz masz wpadke bo moze ze ci sie uda zamazac to bedzie widac modyfikacje ss i juz jestes ugotowany.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-08-13, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum