To jeszcze przed restartem !Kiedys moze ktos kojazy .:SaJgOn:. ktory dostal bana bo sie jakis ziom podszywal (i nikt mi nie wiezyl ale byl ktos taka jakby czarna owca na serwerze najpierw wlaczal sie na czicie rozwalal caly serwer itd. pozniej pisal tekst typu "Dobra spadam zaraz wbije sie na inny nick i zmienie ip" )
Bylem jego ofiara bo sapalem sie do niego i on powiedzial "Wykresle cie i sobie nie pograsz w csa" dostalem bana do Darq Wrzucil demko na Stronke
Po jakims czasie mi sie zepsul dysk zawiozlem do Gwarancji i spowrotem zaczolem grac w Csa zdazylem wbic 14 lv .... I dzis Rozmawialem z Darq czy mnie pamieta a tu nagle
Bach dostalem bana . Wkur...... sie naadminow i tearz prosze niedostalem nawet zadnych screenow zeby udowodnic ze niemam czita !!!!
prosze o unbana bo to naprawde nie ja! Dajcie mi 1 szanse !
Chyba nie wiedziałeś, że jest admin na serwie, bo - zacytuję rozmowę z Darqiem na serwie - :
<Devil> Pamiętasz Sajgona?
<Darq> Tak.
<Devil> Powróciłem.
To Jest Ta Sama Osoba Co Sajgon...Nawet IP Się Zgadza :D Według Mnie Temat Do Zamknięcia .! :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum