Gdzie to się wydarzyło ? : nigdzie indziej jak na Diablo Modzie
Opis sytuacji : wiec sobie gram spokojnie. I jak zwykle gdy jest późno i średnia liczba osób to darq wpada pograć trochę na czitach, tak i było tym razem przyszedł i nawet nie zdążyłem go zobaczyć już BUUUUMMMM HesdShot... wiec sobie myślę "no co zdarza się nawet i mnie". Wiec gram dalej ale zaczęło mi się to nie podobać, wiec wszedłem na spekta i długo nie musiałem czekać. Zacząłem kręcić demko (mam nadzieje ze wystarczajaca liczba akcji ) i o to i jest cała prawda na temat Skilla Darq'a. Pamiętam ze już była jedna taka akcja ze ktoś nakręcił go jak latał na haxach ale za mało akcji było :/
ale teraz wpadł xD
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/f...ff6e97d2dd4559f
Mam nadzieje ze nie za któtkie :]
ps powiedzcie czy mam zadatki na reżysera ??
Z demkiem co zrobiom admy to sie okaże ,zreszta zaraz do was wbije na serwa to sam zobacze ^^
Hahaha, no to się uśmiałem. Wiedziałem, że jakieś nooby będą kręcić demka na Darqa i gospa ale nie Cybuch. Chłopie kup tę kartę dźwiękową albo okulary załóż. Żadna akcja nie jest podejrzana, albo wcześniej widział przeciwnika (PES) albo go słyszał. Darq to porządny gracz, nie używa wspomagaczy i świadomie piszę, że na pewno nic nie ma!
W sumie to tylko pokazuje, że poziom gry na diablo modzie jest wysoki.
Czekam na demko gospa, on wali przez ściany banie, pewnie też nie możecie się z tym pogodzić?
nie chce mi sie jeszcze raz wlaczac tego demka ale o ile dobrze pamietam to bylo widac P.E.S "lufe" zza tej sciany ;p a z fallenem nic wielkiego bo niektorzy skanuja to miejsce ;]
nie wiem jak wam ale mi się nie podobała akcja z elvis'em
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Hahaha, no to się uśmiałem. Wiedziałem, że jakieś nooby będą kręcić demka na Darqa i gospa ale nie Cybuch. Chłopie kup tę kartę dźwiękową albo okulary załóż. Żadna akcja nie jest podejrzana, albo wcześniej widział przeciwnika (PES) albo go słyszał. Darq to porządny gracz, nie używa wspomagaczy i świadomie piszę, że na pewno nic nie ma!
W sumie to tylko pokazuje, że poziom gry na diablo modzie jest wysoki.
Czekam na demko gospa, on wali przez ściany banie, pewnie też nie możecie się z tym pogodzić?
stary nie wiem możne mi się na wzrok cos rzuciło ale tam widac ewidentne ze cos ma
Przykład :
akcja z P.E.S'em jak sie przyjrzałem (za 3 razem) widziałem ta lufę a on bez zastanowienia zaczął naparzać ........
jak dla mnie cos nie SI
i jeszcze powiedzcie mi jedno .... gram ostatnio często wiec w dzień jeżeli gra to nie widzę jego skila przynajmniej nie takiego jak na demku ale jak tylko jest późno i niema już @ i jest mało ludzi to napieprza z M4/AK równo nawet bez zastanowienia ???
wytłumaczy mi ktos to ??
Bo jak jest mało ludzi to się łatwiej gra, na dodatek z takim levelem co Darq. Zobacz ile przesiedziałem na diablo, albo Gosc, Czwarty, Ara... Myślisz, że Darq pograłby sobie ponad 800 godzin na tym serwerze gdyby używał haxów?
Nie raz grałem z nim późnym wieczorem, nawet jak nie miałem jeszcze admina. Gra dobrze, ale nie jest niezniszczalny.
no niby widac mu lufe a nawet rece troche i slychac ale to nie znaczy ze czysty, juz nie raz mi smierdzial. Przyznal sie nawwet ze ma 16 bit, pewnie gral od dawna na 16 bitach ale nikt mu uwagi nie zwrocil.
No trudno skoro czysty no to najwidoczniej jest czysty. I tak w ramach wyjaśnienia bo już widziałem tam ktoś już napineke robił jak by było do czego ...
często grałem z Darq (ale to było jak nie miałem dźwięku :/) czyli mogłem polegać na wzroku tylko i wyłącznie. Ale to ze z nim grałem nie znaczy za patrzyłem jak on gra ale ostatnio zaczął mi sie rzucać w oczy (no wiecie jak w kilach jest cztery czy trzy pod rząd Darq to możne sie rzucić w oczy ) i sie zainteresowałem jego gra, a ze od niedawna mam dźwięk to jeszcze nie gram na słuch bo się nie mogę przyzwyczaić :/
wiec skoro tyle osób mówi ze nic nie ma to to tak musi byc :/
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum