Hmm, niewiem od czego by tutaj zacząć, może od wytłumaczenia do czego służy VT [Ventrilo]
A wieć tak progam ventrilo służy do rozmowy, zastępuje chat, jest bardziej mobilny i używa go wiele osób "teamów" lub klanów.
Na demku nagrane jest jak wychodze zza skrzynki i odrazu zabijam playera.
Zawsze przed włączeniem byle jakiego programu włączam Vento.
Pierwszą część mamy już za sobą, przechodzimy do drugiej.
Po włączeniu Venta pytam się kumpli co teraz robią. Tym razem grali w csa, postanowiłem też wbić. A więc zawsze gdy padnie któryś z nas, podpowiada tym co żyją ,np wtedy gdy wyskoczyłem zza skrzynki i od razu kolega dostał heada. Dlatego tak bardzo żal mi osób które mówią, że jestem cheaterem i gram z WH, mało tego dostałem bana za to że inni nie ogarniają takich programów jak Ventrilo . Bo przecież ileż można tłumaczyć że to nie WH tylko Vent.
Pozatym nie widziałem ani jednego skanu przez ścianę :]
Chyba wszystko już sobie wyjaśniliśmy dlatego też mam nadzieje że wkrótce ban zniknie.
P.S Radził bym wziąć pod lupe NeviLa który ma na większości map Staty powyżej 50/ np.2-6 - Skill? Nie sądzę
Ostatnio zmieniony przez DanioQ 2009-06-30, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Ventrillo daje przewagę nad innymi graczami to rozumiem ale jak ty na kolesia mierzysz przez pól ściany to tego nie pojmuje... Zdjęli ci bana ale bacznie cie będę obserwowalny.
#Edit
Sądzisz ze czituje ?... nagraj demo..
#Temat do zamknięcia
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-06-30, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem dla czego ale nadal mam bana na FPS'owskich serwerach. Kolega mówił mi iż dostałem perma.
Dlatego bardzo proszę panów adminów o jak najszybsze zdjęcie bana/perma, nie wiem co wykombinowali koledzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum