Nr Użytkownika: 1729 Wiek: 23 Dołączył: 06 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 33 Skąd: Giżycko
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-23, 16:54 Czity !!!!!
Jak to może być że administracja używa czity .... ??? Prosze o wypowiedz na ten temat adminow DiabloModa .... ? Po uwagach na ten temam odzyskiwałem odpowiedzi od graczy że to normalne ze na diablomodzie admini ( akcentuje że admini a nie jeden admin ) używają czitów !!!! Niedopomyślenia prosze o wypowiedz ludzi grajacych na tym serwerze
Co?!?! Ja, odkąd gram to przez chwilkę myślałem o SMG że ma czita (mam demko ale nie wiem co o tym sądzić). Gracze tak mówią ponieważ admini, to gracze którzy grają długo na Diablo i zabijają wszystkich bo mają skilla. (siebie w to nie wliczam)
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
Ostatnio zmieniony przez SpriteX 2009-04-23, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
coś dzisiaj piłeś?
nie wiadomo czy to skarga czy co ^^
jeśli skarga to przydałoby się napisać w odpowiednim dziale i zamieścić dowody..
a jeśli to nie skarga to można przenieść do offtopu.. panie adminie ^^
poza tym jak na 20 lat masz dosyć niski poziom wypowiedzi..
Cytat:
Po uwagach na ten temam odzyskiwałem odpowiedzi od graczy że to normalne ze na diablomodzie admini ( akcentuje że admini a nie jeden admin ) używają czitów
"po uwagach na ten temat" xD
odzyskiwałeś? ^^
skoro to normalne, że na diablo modzie czitują admini to nie ma się do czego przyczepić nie? xD
Ostatnio zmieniony przez grzmotek 2009-04-23, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Yhm admini to gracze którzy przeważnie maja powyżej 50 lvl. I graczowi z 20 lvl trudno nas zabić. Albo gdy zabijemy przy pomocy jakiegoś itemu to mówią "jaki aim" itp... Gracze z diablo są że tak powiem.. Po prostu "nieogarnięci" i nie wiedzą że na 50 lvl ma się ponad 200 hp.. Dla mnie ten temat jest bezsensu.
#SpriteX
Wyjątkiem jestem ja, bo mam 14 lvl xD i łatwo mnie ubić :] Ale zgadzam się z Bonusem.
3.Nie sadze że żaden z adminów z D2 by niebył na tyle głupi aby czitowac
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-04-23, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum