Post numer: #1Wysłany: 2009-07-02, 09:40 CZegos tu nie rozumiem
Mam mały problem wobec waszych serverów nie któych ponieważ nigdy niegrałam na
FPSproject.com [Zombie] ( Tu mi wyskakuje bann) chociaz na nim nie grałam.
FPSproject.com [DR] ( Tu mi wyskakuje bann) chociaz na nim nie grałam.
FPSproject.com [WAR3] (Tu grałam ale też mam banna) nie wiem za co .Nie ma powodu.
Nie wiem co mam robic więc pisze do was z prośbą rozpatrzenia mojego problemu .
Mieszkam w bloku i moge dzielic z kims łacze wiec nie wiem . Ale chce pograc na waszych serverach wiec prosze o zdjęcie banna z tych serwerów .
Moje IP: 217.97.185.6
A i nie pytajcie kiedy te banny dostałam bo nie wiem bo to nie ja je dostałąm albo jakaś pomyłka ;D
Bo tu chodzi o to, ze na 6 z 9 naszych serwerow jest 1 baza danych z banami i jak masz bana na jednym serwie to nie wejdziesz na inny :) Wrzuc poprawie screeny ktore zrobil ci KiLL na FFA to bany znikna
A czemu masz bana na WAR3 jak tam nie ma tej bazy danych to nie wiem
Screeny wrzucane pojedynczo na hostingi obrazków np. www.imageshack.us czy www.wrzuta.pl nie będą brane pod uwagę !!!!!!!
Wszystkie screeny tobie zrobione maja byc spakowane do jednej paczki !!!!
Screeny nie moga byc w jakikolwiek sposob edytowane, czyli nie mozna zmieniac ich rozmiaru czy rozszerzenia. Maja byc w oryginalnym formacie .bmp!!!
Spowodowane jest to tym, ze w przeszlosci byly roznego rodzaju cwaniactwa / kombinowania przy screenach i dlatego prosimy o wrzucanie ich w oryginalnym rozmiarze i rozszerzeniu, spakowane do paczki.
A ty wrzucilas kazdy screen pojedynczo na imageshack.us a tak nie mozna tylko trzeba spakowac winrarem wszystkie (niemodyfikowane) i potem wrzucic na jakis hosting plikow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum