Nick Admina :Cybuch
Data incydentu :Przed 5 minutami.
Gdzie to się wydarzyło ? :Zombi
Opis sytuacji :Wchodzę na zm i od razu co mi się w oczy rzuca to SPAM HUDA i to przez wszystkich adminów online , Slums pisze 5x elo na @@ / @ , w ogóle po prostu rozmawiają przez huda ja czasem też coś napiszę i wiem że to już za dużo a oni to masakra albo nothing piszę że zombi nie kampi 10x po co ? 2 nie wystarczy ? I jeszcze Ali i jego Power Rengersy omg mimo tego że mówiłem spokojnie dalej leciały dopiero jak Cybuch napisał na HUDZIE żeby wyłączył to po chwili zareagował.Zrobiłem tylko ss'a jak Cybuch spamił huda ale muszę powiedzieć że w 15 minut jakbym pierwszy raz wbił to bym się zraził nie tylko do tego servera ale do całego FPS'u bo skoro im na to pozwalają , trzeba coś z tym zrobić ...
Dowody (screen albo film) :
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-28, 21:56, w całości zmieniany 2 razy
Ja nie 10x tylko jak cos to 5 tak ?;/ nie nadawaj tak na innych moze co ? Zompi to nie to samo co war3 bo nie musisz tak duzo pisac na hudzie Napiszesz raz do czasu a tam trzeba pisac np zompi nie kampi itp Zastanow sie ;]
[ Dodano: 2009-11-28, 22:10 ]
P.S. Mnie na Toxic_house nie bylo takze nie mozliwe troche ze "spamowalem" wszedlem dopiero jak byla zm_toronto ;]
Widzę że spam na hudzie na zm to normalka, a do tego chyba admin nie służy?
Jak zasady piszą to ok, no ale bez przesady, gadają se normalnie tylko biało na ekranie, wszedłem teraz na 5min (ofc było tego znacznie więcej, ale nie chciało mi się ss robić) taki przykład
juz tyle skarg na adminow z zombie bylo i pewnie na tej sie nie skonczy
nie macie sie czego doczepic ...
ktos napisze cos na hudzie to juz waty leca i skarga odrazu ...
Cyrtus napisal witam kilka razy no i co to przestepstwo ???
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
Czy zrozumieć nie umiecie hudu macie używać tylko aby ostrzegać graczy i informować o regulaminie/stronie a nie do jakiś luźnych rozmów bo od tego jest zwykły say możesz raz na jakiś czas coś napisać ale nie co chwile
Jeżeli już używacie go aby coś przekazać to nie spamujcie tym 20 razy
flagi obetniemy wszystkim na ktorych sa dowody:] co prawda dostep do ftp bede mial w poniedzialek ale jak sie faji/pepemu/momo zachce to zrobia to szybciej:] tyle razy byla o tym mowa ale sie nie nauczyliscie... trudno radzcie sobie bez tego teraz
a na zm sie kiedys przede na fake i poogladam co sie dzieje;] widze za duzo sobie pozwalacie...
Tak więc temat do zamknięcia według mnie
PeaZek czy jak ci tam, zrozum że admin nie służy do zabawy tylko do pilnowania porządku na serwerze ;]
Jak nie ogarniasz to zrezygnuj.
i powtarzam to po raz ostatni... zreszta konsekwencje do wszystkich beda wyciagniete;]
nothing napisz to na say nie na hud jak normalny gracz a nie pokazuj ze jestes fajny Bo uMieSh PisAć na ŚroDq ekRanu... na DoDatEq koLllloroFFo
jasne?
czasami widze postepujecie jak moja matka :cytuje nastepnym razem to zrobie. Moze czas wreszcie wyciagnac konsekwencje? Wchodze czasami na zm i widze jaki burdel jest. nic nie mam do adminow jako osoby ale jako Gracze mam. Zachowuja sie coniektorzy jak dzieci a nawet gorzej . Sam bylem swiadkiem spamu na hudzie juz nie mowiac o grze ( fragowanie itp ) . To ze macie przywilej admina to nie znaczy ze wam wszystko wolno . jedyne co was rozni od innego gracza to mozliwosc utrzymania porzadku poprzed ban/kick itp. Zasady sie tycza wszystkich . ZAPAMIETAJCIE!
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Zompi to nie to samo co war3 bo nie musisz tak duzo pisac na hudzie Napiszesz raz do czasu a tam trzeba pisac np zompi nie kampi itp Zastanow sie ;]
No bez jaj. Jak piszesz raz czy dwa i nie słuchają zastosuj jakieś działanie, a nie spamowanie huda. To wygląda jak by hud był do zabawy albo szpanowania że ty tam masz admina i jesteś dzięki temu "super gość" -.-'
Ostatnio zmieniony przez Czwarty 2009-11-29, 00:17, w całości zmieniany 1 raz
Ja narazie nie mam dowodów ale jest jeszcze to że admini np banują zombich za kempe jeżeli ICH SAMYCH zaraża, coś jak,, zaraź mnie to bana dostaniesz!''A tak to walą to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum