WIdac bylo z emial WH i nie tlyko ja to widzialem :) i za to ze napisalem ze cwaniak. ma czity to dostalem bana i pisal zebym odpoczol hehe^^ ale ja nie gram na czitach jak administratorzy !!
a co do tego tylko ty pisałeś że mam ..
inni Ci piszą że nic nie mam .. mam taki styl gry ..
i bana dostałeś bo Mnie wnerwiasz kolego nie pierwszy raz ..
przemyśl to ..
Jeśli ma czity, to nagraj demo i tyle. Weź IP z konsoli i wrzuć na forum. Skarga bez dowodów to bezpodstawna skarga.
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
A jakiś dowód konkretny masz? Bo z pustymi rękami nie masz co zakładać skargi. Jeżeli już to dowód i to twardy.
Tutaj dowodu nie masz, więc temat jest bez sensu.
btw. za płakanie na sayu " ej on ma wucha" , "skanuj go bo zabija w głowe", "wyłoncz tego ajma" - zamiast takich 'dupereli' napiszcie ładnie skargę na @say, na pewno wtedy admin zerknie na kogoś, bo takie ogółem rzucanie byle czym jest do.. kitu ;]
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum