Wracając do tematu który rzekomo został zamknięty....
Mam Świadków którzy grali na serwerze...
PS:
1. Twój Bind Witający się z graczami... Identyczny o.O
2. Głos identyczny o.O
3. Podawałeś IP Ventrillo ktore mialem zapisane wczersniej o>O
4. Moje imię które zna prawdziwy CODENAME
5. Reklama ZOMBIE MODA
6. IP Hmmm Sam Kiedyś Mowił ze ma NEOSTRADE.. (dożo to by nie dało)
7. Codename Powiedz rzekomo Kiedy wróciłeś do domu ! (ważne)
Za dożo zbiegów jak na raz..
Gdy grał Code na AImie był Obecny Suski informowałem go o tym , ze nakręcam demo.]
I co wbije sobie na AIMIE ktos nakręci demo zmienię IP powiem ze to nie ja bo miałem admina i nie będę psuł sobie reputacji każdy tak może powiedzieć !!!
I co wbije sobie na AIMIE ktos nakręci demo zmienię IP
Co ma do tego zmiana ip?
Gdybyscie je mieli to nawet w przypadku neo latwo byloby dojsc do tego czy gral to on, czy nie.
Cytat:
1. Twój Bind Witający się z graczami... Identyczny o.O
2. Głos identyczny o.O
3. Podawałeś IP Ventrillo ktore mialem zapisane wczersniej o>O
4. Moje imię które zna prawdziwy CODENAME
5. Reklama ZOMBIE MODA
6. IP Hmmm Sam Kiedyś Mowił ze ma NEOSTRADE.. (dożo to by nie dało)
O dziwo zaden z w/w pkt. nie zostal zarejstrowany na demku, czy tez na jakimkolwiek screenie. Zreszta zaraz spojrze w logi i pewnie nawet ip znajde. Tylko potrzebuje dokladna godzine tego wydarzenia...
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2009-02-04, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
.Nie wiem jak było na assulcie wtedy też grał Codename,ale nie wiem czy prawdziwy...Ale na Inferno,któryś admin (prawie na pewno Suski) kręcił demo dla Codename i na pewno to był on,na 100%. Z tym,że co do assulta się nie wypowiadam...
Sensation jak nie on jak sam rozmawiał w sprawie ventrillo.. z tobą i zemną
Godzina 18.10-18.20
Jak bym wiedzial to bym zrobil zachowywal sie jak zawsze..
Po co robić ss gdzie Codename rozmawia zemną jak zobaczyłem ze po 20 minutach chatuje...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum