Nr Użytkownika: 2446 Wiek: 21 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 10 Skąd: Biała Podlaska
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-22, 19:45 Chmielu za co mnie karzesz
Nick Admina : Chmielu
Data incydentu : 2009-05-19, 20:17
Gdzie to się wydarzyło ? : na forum
Opis sytuacji : otrzymałem warna za wypowiadanie sie w temacie ktory dawno powinien byc zamknięty ! wiem to jest moja wina nie popatrzylem sie na date ale wysatrczyło by upomnienie słowne ! prosiłbym o usunięcie warna ponieważ jest mi smutno i jestem tu nowy. Pozatym forum jest takie duże i zagułem sie w nim jest tu naprawde super xD
Dowody (screen albo film) : patrz na warna.
Spamujesz i co mam cie pochwalić ?
nie stosujesz sie do regulaminu to warna dostałes
Wiec nie winna osoby że nie zamkneła tematu tylko że ty go odkopujesz data tematu sie kłania
Warn powinien zostać i koniec.
Regulamin
Chyba ktoś go nie czytał a nazwa to bez komentarza ......
A prosze o zamkniecie tematu albo wypowiedz kogoś co wniesie coś do niego.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-05-22, 20:50, w całości zmieniany 2 razy
Hhm.. Ja uważam że chłopak mógł nie spojrzeć na date, też nie patrze ale nie miałem pecha i nie odkopałem jakiegoś tematu ale każdemu mogło się zdarzyć, uważam że temat powinien być już dawmo zamknięty i tu wina nasza - adminów bo posiadając możliwość zamykania tematów powinniśmy już dawno go zamknąć i przenieść do archiwum.
Powinniśmy znaleźć jakiś kompromis bo napewno jest mu smutno z tym warnem ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum