Nr Użytkownika: 2446 Wiek: 21 Dołączył: 11 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 10 Skąd: Biała Podlaska
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-13, 23:27 Chmielu oszalał
Twój nick w grze : Kryminator
Serwer: bf2
Kto ukarał : Chmielu
Sposób kary :ban
Czas kary : nie określono
Mapa : winteraztec
Godzina : 22 40
Data :13-08-2009
Powód kary : ?
Treść odwołania : fajnie ze dostałem bana podczas gdy nie grałem w cs'a -_- (http://fpsproject.hekko.pl/ban_details.php?bid=6884) o tej porze musze pomagac mamie na podworku a nie gram w cs'a :P pozatym fajnie ze jest powod :P i gdzie sa te ss i demko niby ? -_- chętnie wrzuce ss i demko na forum tylko powiedzcie gdzie one sa ? bo ja ich nie znalazlem a przeszukałem cały folder z cs'em
pozdro
Demko i SS masz w folderze cstrike, lub cstrike_polish. Demko nosi nazwę Demo_FPS, a screeny de_winteraztec000. de_winteraztec001, itd.
W każdym razie masz ich 5 albo 6. Spakuj je do jednego folderu, i wrzuć na jakiś hosting plików, np. www.sendspace.pl,www.wyslijto.pl. Link umieść w tym temacie.
Sam widziałeś pewnie że robiłem ci ss i musi byc w cstrike bo bez demka i ss unbana nie dostaniesz nigdy
Jeszcze gadałeś przez micro wtedy wiec bez wykretów że niby to nie ty
P.s Nazwa tematu wygloda jak by wbił na serw wszystkich zbanował
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-08-14, 09:19, w całości zmieniany 1 raz
ss-ów szukaj także, a może ich nie ma bo zostały usunięte w tym czasie gdy musiałeś pomagać w polu ?? (dobra sciema była)
Jedno mnie bardzo zastanawia po co te kłamstwa ???
Kryminator, zamin sciagne i odejrze 20 min twojej gry napisz czy na koncu dema widac jak dostajesz bana. Jesli to jest tylko jakies demko z gry to poszukaj dobrze wlasciwego na ktorym widac jak dostajesz SS-y i jak Chmielu ciebie banuje.
taa jakbym miał ss'y to bym je wrzucił nie ? nie mam nic do ukrycie ! no na końcu dema dostałem bana ale nie wiem czy od chmiela i nie widać ze dostaje ss'y ;P i to jest jedyne demo jakie mam :| przeszukałem cały plik i nie ma nic więcej :/
Ostatnio zmieniony przez Kryminator 2009-08-17, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum