Post numer: #1Wysłany: 2008-10-20, 20:00 BuRy - Aim, wh. Nie wiadomo co jeszcze
Nick Gracza : BuRy
Data incydentu : 20.10.2008r
Gdzie to się wydarzyło ? : nowy [4fun]
Opis sytuacji : wszedl i zaczą się wychwalać czitami, potem je włączył. Aim, wh. Sam się przyznał, potem prosił, bym nie pisał tego temau, gdyż dostanie bana
Dowody (screen albo film) : http://rapidshare.com/fil...7/Bury.dem.html - Demko jak mnie kosił headami i powinno widać jak sie przyznal :p Nie oglądałem tego bo nie wiem jak xD
@edit Ogladnalem i widac jak mi ciagle heady -_- i jak sie przyznal. Wiekszych dowodow nie moglem znalezc typu SPECtate bo bylo 1v1
Ostatnio zmieniony przez ChomikPL 2008-10-20, 20:12, w całości zmieniany 2 razy
CHomik, a nie mogles wejsc na specta i nagrac tego demka jak hetszoty strzela ?
Bo tak to ciezko ocenic. Mi zawsze koledzy mowili zeby na specta wchodzic...
Ale spoko, dam to do oceny adminom z STEAM i jak cos to go zbanuja na wszystkie serwery !!!
Hahaha, dobre chomik !! zawsze wiedziałem że BuRy to cziter ! a Krzysio mówił żebyś grał na tych czitach co gra Malak, LoCk, Sharp i wielu innych. Bana na pesel i odcisk palca u nogi ! (Kiedyś dostałem bana na odcisk czoła).
BuRy 21:00:57
a z ciebie mamy polewke ;df
BuRy 21:01:03
hahaha :D
Chomik 21:01:06
?
BuRy 21:02:20
niestety tam nie widac aima;0
BuRy 21:02:33
wh tez;d
Dałem to co miałem a czitował wyraźnie. Na te głupie SPEC wejsc nie moglem...
[ Dodano: 2008-10-20, 21:10 ]
ŻAL. O co wam chodzi. Już z niego polewy nie mogłem robić, że gadałem, że go bede uczyc ? XD Reakcji zobaczyc nie mozna było? A o dowod mnie nie opie****** bo jak inaczej moglem zrobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum