Admini są widziani raz na rok na HS a tu goscie z top15 biegaja sobie z aimem i wh - titov i nie pamietam nicku 2 chcecie demko ? Kultura wysiada , dzieci NEO puszczaja muzyke przez mikro oraz drą paszcze zrobicie cos z tym ?
Jak wiadomo admini to takze ludzie i maja swoje zycie. Co prawda jest ich niewielu ale mamy byc dostepni 24/7? Ja od dzisiaj mam szkole znowu (koniec ferii...) i moj czas znowu zostal bardzo skrocony bo tylko do weekendow no i moze czasem wtorkow. Nie wiem jak inni bo ja mam mase zajec nawet poza lekcyjnych.
Tak poza tym wiem o kim mowa. Kiedy ja bylem na serwerze zanim jeszcze mialem admina to ten ów gracz misjaka nie mial aima. Zapewne maskowal sie przy mnie (w co nie watpie) jednak dostal bana ze 3x i nadal gra. Wychodzi na to, ze ma zminne ip jednakze nie ma pluginu aby banowac na config czy tam na neo. Jakis szanowny zolty moglby cos takiego dac i napisac nam na privach (albo do mnie chociaz abym wiedzial) i wtedy mozemy gadac. Jesli nadal bedzie ów gracz gral a takiego "pluginu" czy rozwiazania nie bedzie, to ja tutaj nic nie mam do powiedzenia... ;/
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2010-03-01, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Admin ma swoje życie, nie może być cały czas obecny na serwerze. Druga sprawa adminów HS jest mało. Mało gdyż serwer od niedawna ruszył. Jeśli któryś z was jest zażenowany tym, że na HS biegają cziterzy proszę bardzo - zawsze można złożyć podanie o admina i pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, bo z własnych obserwacji i doświadczenie wiem, że najłatwiej jest narzekać na wszystko dookoła, ale już żeby samemu coś zrobić w kierunku poprawy to już ciężko.
a jest na serwie ban neo albo pesel żeby zbanować tych placków?
jeśli jest jakiś cziter a jestem na steam, dostępny na gg lub na forum to można pisać, jeśli tylko będę wejdę
a temat postu i jego treść wykrzykująca z pewnością jest spowodowana tym co ma wiele innych osób - foch bo podanie odrzucone
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2010-03-01, 22:43, w całości zmieniany 2 razy
Regulamin głosi, ze 16 skonczona ma byc a kilku graczy ma z tym problem(w tym ja) i na pewno by się zgłosiło i złożyło podanie (byc moze ja).Regulamin to regulamin.. Zawsze by to jakoś rozkręciło serwer tak jak zombie np. Byc może jacyś 'starsi' złoża wkrótce podania.
Nie chce tu być złośliwy ale DominiQ ma racje bo ja nie rozumiem czemu to właśnie admini maja mieć więcej niż 16 lat ???
Ja uważam ze admin to ma być Pro gracz i to wystarczy !!! Nie przesadzajmy z ty wiekiem. Na koniec chce dodać ze na serwie gdzie jest mało admów i panuje totalny bałagan wiek admina nie powinien mieć znaczenia bo w końcu kiedyś trzeba zostać pierwszy raz adminem zęby potem mieć doświadczenie a im wcześniej to nastąpi tym lepsi będą potem !
____________________ Lepiej z jeżem mieć stosunek niż z DaE_mOn'em porachunek !
Ja uważam ze admin to ma być Pro gracz i to wystarczy !!!
To dajmy @ dla każdego na aimie, bo wszystkich biją. Regulamin był dokładnie przemyślany dlatego jest w takiej formie jak jest i chyba nie ma sensu prowadzenie dalszej rozmowy na ten temat.
Nie chce tu być złośliwy ale DominiQ ma racje bo ja nie rozumiem czemu to właśnie admini maja mieć więcej niż 16 lat ???
Ja uważam ze admin to ma być Pro gracz i to wystarczy !!! Nie przesadzajmy z ty wiekiem. Na koniec chce dodać ze na serwie gdzie jest mało admów i panuje totalny bałagan wiek admina nie powinien mieć znaczenia bo w końcu kiedyś trzeba zostać pierwszy raz adminem zęby potem mieć doświadczenie a im wcześniej to nastąpi tym lepsi będą potem !
NIE! Regulamin jest jaki jest i się go nie zmieni. Widok admina w wieku 13-14 lat który na dodatek nie przeszedł mutacji - jak ty to sobie wyobrażasz? Byli tacy ludzie w administracji, i raczej przykładem nie grzeszyli. Cieszcie się, że vH@ poszli niektórym na ręke, i warunkowo ograniczyli granicę wiekową do 16... Daemon co jak co, ty najbardziej krzyczysz teraz, a na BF2 jak ktoś ciebie zabije to odrazu płaczesz, że wh ma, więc o adminie możesz sobie raczej pomarzyc.
W ogóle to nie jest temat o tym.
Jak pisał Bartush gracze o których była mowa zostali zbanowani na neo, jak widzicie czita wchodzicie na forum czy piszecie adminowi na Steam, bo np. MAKSI jest często, że jest czit na serwie, ale najłatwiej zawsze płakać, że czit na serwerze, bo przecież ciężko jest wyjść z cs-a na forum lub wejść na specta i nagrać demko.
Koniec tematu, zamykam.
//
Do mnie tez mozecie pisac, ale ja bede wpadal tylko od piatku do niedzieli :(
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum