Post numer: #1Wysłany: 2009-03-13, 08:16 Brawa dla admina:)
Admin o nicku cwanIak. zbanowal mnie dzisiaj na awp_india bo jakis dzieciak który gra pewnie 2 miesiące zaczął sie drzeć, że mam wh. Każdy kto troche więcej gra wie, że na indii często się robi skany przy krawędziach. Własnie tak zrobiłem, on dostal banie i wyzywa mnie od wh a szanowny admin zamiast spectować, skanować lub cokolwiek dal od razu bana i nawet nie zrobił screenów... Prosze o odbanowanie bo nic nie mam
1. Moze na SS'ach wyszlo ze masz wh i mowisz ze nie robil SS'ow
2. Admin mial inny powod do banowania niz wh, moze przeklnales/wyzwales tego "dzieciaka" ???
Podaje według wzoru jak mówiliście.
Nick Admina : cwanIak.
Data incydentu : 13.03.2009
Gdzie to się wydarzyło ? : FPSproject[FFA]Pukawka.pl
Opis sytuacji : j/w
Dowody (screen albo film) : SS nie mam bo patrzylem. Jakby były to bym wrzucił tak jak kiedyś już to robiłem więc mówienie że mam a nie wrzucam raczej nie ma sensu. Poczekam jeszcze na demko ale wątpie czy nakręcil bo jak tamten tylko zaczął krzyczeć dostałem bana. Nie przeklinalem, nie wyzywałem. Wiem jak należy sie zachować na serwerze.
Myślę, że czekaliśmy już wystarczająco długo a cwaniak w dalszym ciągu się nie wypowiedział. Demka też nie widziałem. Wydaje mi się, że sprawa jest jasna. Z góry dzięki za odbanowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum