Nr Użytkownika: 1578 Dołączył: 22 Lut 2009 Pomógł: 3 razy Posty: 331 Skąd: Polska :*
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-28, 19:45 Brak kultury | Ganiany
Nicki Graczy : PrO MaSteRs | SpiderMan, Appovex |*ForFunnY*
Data incydentu : Zawsze!
Gdzie to się wydarzyło ? : Ganiany
Opis sytuacji : Obydwaj panowie, przeklinaja, obrazaja, dra sie przez mikro, KrOLik obrazal moja rodzine, mowil ze dostane bana za to ze moja rodzina jest (cytuje) "zjebana", poprostu na tym serwerze nie da sie grac, a adminow jak nie bylo tak nie ma. Powiedzialem KrOLikowi ze dostanie bana za wulgaryzm, to tyklo zacząl sie smiac i powiedzial ze ma neo.No ale co poradzic jak na serwerze same takie dzieci to nie ma kto zlozyc podania. Oczywiscie nie tylko oni tak sie zachowują ale nie mam dowodow na innych. Prosze powaznie to przemyslec.
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/file/rDZfyyuD/
Dziekuje za uwagę.
#edit
mała pomyłeczka, to nie krolik tylko appovex sry, juz poprawilem
Ostatnio zmieniony przez Waaazap?!? 2009-02-28, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Za obrażanie rodziny powinien być ban na tydzień o.O
A reszta to co, trzeba na gg pisać do admina żeby kulturę wniósł na serwer(chociaz na ganianym sporo nie ma adminów)
Ostatnio coraz częściej gram na tym serwie i zauważyłem w przeciągu 2 dni około 20 kolesi, którzy za brak kultóry bana wyrwać powinni.
v-max napisał/a:
moze by tak ktos wpadl czasem na HNS'a
Ostatnio jak Yoschino skoczył po Krystynke to odrazu kultura, proponował bym adminowi wbić pod innym nikiem.
Gram ostatnio na ns na tym serwie i mam możliwość zmutowania każdej osoby na serwie, co mi się wcześniej nie zdarzało. Więc jeśli ktoś mi napisze od czego zależy ta możliwość to mogę wrzucić na sedspace, a tym którym będzie zależało to sobie ściągną i nie będą musieli wysłuchiwać jęków dzieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum