Nick Gracza : G-shock Adrian
Data incydentu : 27 luty
Gdzie to się wydarzyło ? : Serwer Ganiany
Opis sytuacji : Kiedy byl terrorysta i mial uciekac stal na skalce i blokowal aby ct nie doskoczyli, a wiadomo za to jest ban.
Dowody (screen albo film) :
admini gadali ze za blokowanie jest ban, TT ma uciekac a nie siedziec na skalce, czy na drabicie tak jest jak widoczne na screnie i blokowac, rozumiem jak by bylo jeszcze jakies inne wejscie tam gdzie on jest. Najpierw wrzeszczał ze za blokowanie jest ban a pozniej sam blokowal.
No i teraz zobacz koles ma 100 hp ja jestem sam z mojego teamu, doskocze do niego?? - TAK, zabiore mu troche hp?? - TAK, zabije go???? - NIE, spadne na dol i sie zabije.
A swoich by nie mogl blokowac bo postacie ze swojego teamu przenikaja przez siebie.
Z tego, co pamiętam z mojej gry na poprzednich ganianych, nie było zabronione blokować... Jak to się mówi - trzeba się poświęcać i się cieszyć że wszedł HS z noża. Mało jest miejsc, gdzie całą obiętość zajmuje Terror, ja jakoś potrafiłem dostakiwać o.O
rozumiem, że nie umiecie inaczej niż W- do przodu i skok, ale to tak samo, jakbyś powiedział, że z awp nie można na tp biegać, bo jesteś na 1 strzał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum