Post numer: #1Wysłany: 2009-10-08, 21:43 bladehuman
Nick Gracza : Bladehuman widac na demku
Data incydentu : dzis 20 cus
Gdzie to się wydarzyło ? : war3 mod mapa weestwood
Opis sytuacji : potem sie rozpisze
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/f...0da4042bf9895d5
otoz jak zwykle gram sobie no i od jakiegos czasu gracz o tym wlasnie nicku Bladehuman bardzo mi nie pasowal smiem twierdzic ze nie tylko mi ale i innym graczom. Osoby grajace w tamtym czasie moga rowniez sie wypowiedziec. Adma jak zwykle nie byylo wiec wzialem sprawy w swoje rece. Pierwsze demko poszlo z fiaskiem bo gracz wychodzil na specta ( niepotrzebnie mowilem ze poleci na forum , wiem moj blad ) po paru mapach postanowilem wejsc tak w calym zamieszaniu na specta i nagrac demko dla owego gracza. jak mozna zauwazyc koncowe sytuacje smierdza perfidnym wh. nie mowiac o tych ktore widzialem na poprzednich mapach , niestety dowodu innego nie mam oprocz slowa i opini innych gracz( o ile sie wypowiedza) adma nie mam ss nie moge machnac takze juz po raz drugi swiadcze pomoca i daje demko . sami ocencie tyle ode mnie.
P.s zaluje ze nie moge wam pokazac wczesniejszych akcji ktore byly o wiele ciekawsze ale powod podalem.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum