Post numer: #1Wysłany: 2009-04-18, 20:32 BANNED :/
Witam wszystkich, a zwłaszcza adminów.
Mój kochany braciszek używał cheata na tym serwerze i dostał ban permanentny. Ale to, że on cheatuje nie oznacza chyba, że ja też, co??! Tak więc proszę aby usunięto bana na mój config, bo innego takiego fajnego Diablo2 nie znam :/ Dajcie może mu ban na nick? On gra pod nazwą Kaloryfer0 czy coś w tym stylu...
Czyli jeśli ktoś zabije kogoś Twoim nożem z kuchni, to nóż masz spowrotem i jesteś czysty, co ;) ? Szczególnie, że to Twoja rodzina zawiniła. Mówiąc szczerze, trzeba było uważać, jeśli gracie na wspólnym komputerze było czity usunąć.
Proste - Korzystasz z kompa masz bana. Kup sobie nowego kompa, bo skoro nie umiesz dopilnować żeby Twoj brat nie korzystał z czitów, to co będzie jak kumpli zaprosi ^^
Powinieneś wiedzieć że Twój szanowny braciszek gra na czitach i mu je usunąć bo mógłby Ci narobić kłopotów na jakimś serwerze tak jak teraz. Też mam brata który swego czasu śmigał na czitach zdenerwowałem się lekko mówiąc usunąłem je bo grał na dobrych serwerach które lubiłem.Na przyszłość---Pilnuj brata.
No ladnie podziekuj braciszkowi czit to czit :< czy ty grales czy nie ty skad my mamy to wiedziec, teraz to idz grzecznie do administratora sieci (czyt. dostawcy internetu :D) i popros o zmiane ip napewno sie zgodzi
ps: a diablo modo jest 100 ale nie tak fajnych jak ten
ps2: ub sie nie nalezy pozdrawiam
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ale na tym samym IP :(
Bez UB. I koniec spamu proponuje ;]
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum