Post numer: #1Wysłany: 2008-09-07, 11:36 Ban:Lord of Death
Twój nick w grze : .:BKS:. Lord of Death #4
Kto ukarał : Nie wiem DEMOLKA albo Nice* bo to byli jedyni admini na serwie
Sposób kary : ban
Czas kary : kompletnie [perm]
Mapa : de_dust4ever
Godzina : 11:35
Data : 07.09.2008 r
Powód kary : Nie wiem, nie pisało
Treść odwołania : Za co ten ban?? Ss-ów robionych nie miałem bo sprawdzałem w konsoli.
Serwer : Diablo mod
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-07, 11:45, w całości zmieniany 3 razy
Napisz skarge na wzór taki jaki jest na forum, a nie napiszesz że dostałeś bana i nawet nie wiadomo na jakim serwerze. Wyedytuj swojego posta i napisz do wzoru
Patrzyłem w konsoli i nic nie ma. Ss-ów także. Dużo było osób na serwie, a to widza wszyscy więc niech coś powiedzą bo znowu będzie tak, że mnie zbanujecie za niewinność.
Widziałem, że admini znowu będą sie wypierali więc zrobiłem profilaktycznie ss-a :)
http://www.wrzuta.pl/obraz/xdqE47aPc4/ban
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-07, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Mylisz się :) Już robiłem z Fayranten próbę i wiem gdzie mi sie ss-y zapisują, a teraz sprawdziłem i ich nie ma. Bo był podobny problem ...
A ss-a dałem po to bo admin robi zawsze tak, że ss-y a potem odrazu ban, że nie zdąży cała konsola przelecieć, a jak sie komuś robi te ss-y to wtedy pisze w konsoli.
Aha a co do Ciebie Arturo to czekałem na admina... bo tutaj mój post leżał 1h [nie wchodziłem wtedy] i tylko Kill sie odezwał. A wiem, że admini częściej grają.
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-07, 14:11, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum